Nikolić : Političari na vlasti obmanjuju građane

Nikolić : Političari na vlasti obmanjuju građane

Politika -
Nikolić je rekao da su građani Srbije u prethodne četiri godine živeli kako je vlast htela i obećao da će, ako pobedi na izborima za predsednika Srbije, narod živeti kako građani budu želeli

TAKOVO - Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije i koje obmanjuju raznim obećanjima, izjavio je u Takovu predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

On je položio cveće na spomenik Drugom srpskom ustanku u Takovu, podignutom protiv turske vlasti pre 197 godina. Nikolić je rekao da su građani Srbije u prethodne četiri godine živeli kako je vlast htela i obećao da će, ako pobedi na izborima za predsednika Srbije, narod živeti kako građani budu želeli.

"Pred našim očima razvio se organizovani kriminal i mnogo korupcije, a niko ništa nije preduzimao da se to suzbije", rekao je Nikolić. "Nećemo pred veklikima se povijati, a nećemo ih ni ljutiti, vodićemo politiku Miloša Obrenovića koji je odavde krenuo i oslobodio Srbiju", dodao je Nikolić.

On je pozvao građane da na izborima 6. maja ne rasipaju glasove na male stranke, jer, kako je rekao, samo koalicije oko DS-a i SNS-a mogu da pobede na izborima.

"Glasanje za male stranke je, u stvari, samo prilika Demokratskoj stranci da dođe do 126 poslanika uz pomoć kojih je i vladala u prethodnom mandatu. Vlast Demokratske stranke je tokom 12 godina pokazala koliko može da upropasti jednu divnu zemlju i njihova pobeda ne može da donese promenu na bolje", rekao je Nikolić u obraćanju građanima u spomen kompleksu "Drugi srpski ustanak" u Takovu kod Gornjeg Milanovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track