EKSKLUZIVNO IVICA DAČIĆ ZA PORTAL KURIR: Pucaju na mene istim metkom
Foto: Marina Lopičić

Afera tajni snimci

EKSKLUZIVNO IVICA DAČIĆ ZA PORTAL KURIR: Pucaju na mene istim metkom

Politika -
U to vreme Radulović nije bio u beloj knjizi organizovanog kriminala, a krivična prijava je podignuta tek 5. februara 2011 godine. Zašto se sve čuvalo i pripremalo za zloupotrebu i ucenjivanje, pita se bivši ministar policije

Ovde nema ničeg novog, ovo je sve vec viđeno i sto puta se puca na mene istim metkom, izjavio je Ivica Dačić za portal Kurir povodom objavljivanja tajnih snimaka do kojih su došli novinari Mreže za istraživanje kriminala i korupcije o susretima Rodoljuba Radulovića sa nekadašnjim čelnim ljudima srpske policije.

"Ovde nije reč o tajnom sastanku već tajnom snimanju. Umesto da štite i kontraobaveštajno pokrivaju ministra MUP-a, zamenika premijera i člana Saveta za nacionalnu bedbednosti, oni ga tajno snimaju. I ne obaveštavaju me da je on sumnjiva ličnost, a kelnera izbacuju jer ne prolazi bezbednosnu proveru. U to vreme on nije bio u beloj knjizi organizovanog kriminala, a krivična prijava je podignuta tek 5. februara 2011 godine. Zašto se sve čuvalo i pripremalo, za zloupotrebu i ucenjivanje?! Ako si sa mnom, onda si dobar, ako nisi onda ćes biti meta napada. Ovde nema ničeg novog, ovo je sve vec viđeno i sto puta se puca na mene istim metkom. Sve ovo ima i policija i BIA i tužilaštvo, a cilj je sada, što su Iinajavili, da padne Vučiceva vlada. Još jedan promašaj", izjavio je Dačić za portal Kurir.

Snimci na kojima se vide bivši ministar policije Ivica Dačić, njegov šef kabineta Branko Lazarević, državni sekretar Vanja Vukić kao i Ivica Tončev u društvu Radulovića nastali su tokom 2008. i 2009. godine.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track