UME DA SE ORGANIZUJE: Zorana Mihajlović ispituje studente u Vladi Srbije!
Foto: Nebojsa Mandic

U radno vreme u Nemanjinoj 11

UME DA SE ORGANIZUJE: Zorana Mihajlović ispituje studente u Vladi Srbije!

Politika -
Ministarka na odseku Međunarodna ekonomija i finansije drži predavanja jednom nedeljno, petkom od 16 do 19 časova, a za to mesečno zarađuje...

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, koja radi kao vanredni profesor na Univerzitetu "Džon Nezbit" (bivši Megatrend), koristi prostorije u zgradi Vlade Srbije da bi u njima ispitivala svoje studente!

Mihajlovićeva je navodno prošlog petka, 4. septembra u 10.30, dakle usred radnog vremena, u vladi držala ispite iz predmeta Ekonomija prirodnih resursa.

Ministarka Zorana Mihajlović na odseku Međunarodna ekonomija i finansije drži predavanja jednom nedeljno, petkom od 16 do 19 časova, a za to mesečno zarađuje čak 220.000 dinara. Izvori sa tog univerziteta potvrđuju da studenti retko viđaju Mihajlovićevu na predavanjima, piše Informer.

- Nikada je nismo videli da studentima drži predavanja. Obično to rade asistenti. Od početka godine je uopšte nisam video za katedrom, ma nisam je sreo čak ni u hodniku zgrade univerziteta - kaže izvor lista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja