PORTAL KURIR SAZNAJE: Za stan od 60 kvadrata grejanje 2,15 dinara skuplje
Foto: Aleksandar Jovanovic

Poskupljenje za 0,04 dinara

PORTAL KURIR SAZNAJE: Za stan od 60 kvadrata grejanje 2,15 dinara skuplje

Beograd -
Potrosači su obavešteni preko uplatnica Infostana po Zakonu o zaštiti potrošača. Odluka stupa na snagu tek posto osnivač da saglasnost - objašnjava Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda.

Grejanje u Beogradu od 1. oktobra će poskupeti za 0.04 dinara po kvadratu! To znači da ćemo za stan od 60 kvadrata ove zime, u odnosu na raniji zimski period, plaćati 2,15 dinara mesečno više.

Ovo je za Portal Kurir potvrdio Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda.

- Upravni odbor Beogradskih elektrana je 25.avgusta utvrdio nove cene grejanja u skladu sa Uredbom Vlade Republike Srbije. Fiksni troškovi su smanjeni za 18 odsto a varijabilni troškovi za energente su povećani za 4,8 odsto To je rezultiralo da će od 1. oktobra cena biti veća za oko 4 pare po kvadratnom metru. Odnosno, troškovi za grejanje naših sugrađana biće skoro nepromenjeni. Za stan od 60 kvadrata račun će biti uvećan za 2,15 dinara mesečno. Potrosači su obavesteni preko uplatnica Infostana po Zakonu o zatiti potrošača. Odluka stupa na snagu tek posto osnivač da saglasnost - objašnjava Nikodijević

S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track