SRS se bori za svakog čoveka

Funkcioneri Srpske Radikalne Stranke na mitingu u Lazarevcu poručili

SRS se bori za svakog čoveka

Politika -

LAZAREVAC - Za interes naroda!Cela Srbija i njena prestonica mogu da procvetaju ako suzbijemo kriminal, ako stvorimo ambijent u kojem se brine o interesu naroda, a ne tajkuna, što je moguće samo ako 6. maja damo svoj glas za Srpsku radikalnu stranku, koji se bori za svako dete, majku i čoveka u Srbiji, poručili su funkcioneri ove stranke na skupu u Lazarevcu.

Kandidatkinja SRS za predsednika Srbije Jadranka Šešelj istakla je da je vreme za promene, jer je za poslednjih 12 godina smenjivanja istih stranaka na vlasti „Srbija dovedena do propasti, a narod na ivicu egzistencije“.

- I Boris Tadić i Tomislav Nikolić građanima nude isto - NATO, Evropsku uniju i odricanje od Kosova i Metohije. Jedina razlika između njih dvojice je u činjenici da je Nikolićeva politika samo loša kopija Tadićeve katastrofalne politike - rekla je Šešeljeva.

Kandidat SRS za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović istakao je da radikali imaju jasan plan kako da Srbija postane zemlja socijalne pravde, u kojoj će svi građani imati dostojanstven život, a ne, kao što je to sada slučaj u Beogradu, da jedni imaju sve, a drugi ni kanalizaciju.

(N. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track