Polomiću stubove srpske nesreće

Polomiću stubove srpske nesreće

Politika -
Savet za nacionalnu bezbednost, kojim ću predsedavati nakon izbora, pretvoriću u pesnicu koja će slomiti organizovani kriminal, a kao vrhovni komandant oružanih snaga neću se ustručavati, ako bude neophodno, da upotrebim i vojsku u borbi protiv organizovanog kriminala, rekao je Dragišić

BEOGRAD - Srpska nesreća stoji na četiri stuba, to su organizovani kriminal, sistemska korupcija, monopoli i partokratija ocenio je danas predsednički kandidat Pokreta radnika i seljaka (PRS) Zoran Dragišić i poručio biračima da će, kao predsednik Srbije, iskoristiti sva ustavna ovlašćenja da ta četiri stuba polomi.

Savet za nacionalnu bezbednost, kojim ću predsedavati nakon izbora, pretvoriću u pesnicu koja će slomiti organizovani kriminal, a kao vrhovni komandant oružanih snaga neću se ustručavati, ako bude neophodno, da upotrebim i vojsku u borbi protiv organizovanog kriminala, rekao je Dragišić, navodi se u saopštenju PRS.

Želim građanima da kažem, istakao ja Dragišić, da sam ekstreman u poštovanju Ustava i zakona i nijedno ustavno ovlašćenje neću zloupotrebiti za razliku od onih koji me optužuju da se spremam za nasilje i da građanima Srbije pretim nasiljem.

Dragišić je rekao da nikome ne preti nasiljem već da upozorava kriminalce da ih ne čeka ništa dobro, kada dođe na vlast.

On je ocenio i da srpska "reklamokratija" pravi lažnu podelu na dva navodno velika bloka, odnosno favorizuje dva kandidata Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, stvarajući unapred atmosferu kao da građani Srbije nemaju drugi izbor osim njih dvojice.

"Sve su oni do sada već podelili, i mandate i mesta u Vladi, jedino ih brine kako će narod da glasa. Ja znam kako će narod glasati 6. maja i ono što je sigurno to je da ću ja pobediti u drugom krugu", poručio je Dragišić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track