Radomir Nikolić: Pomoći ćemo Vučiću da se odluči za izbore
Foto: Marina Lopičić

Uoči sednice Glavnog odbora SNS

Radomir Nikolić: Pomoći ćemo Vučiću da se odluči za izbore

Politika -
BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Radomir Nikolić izjavio je da će podržati premijera i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića u odluci o izlasku na vanredne parlamentarne izbore.

On je ocenio da samo izbori mogu da reše "tešku situaciju i pokušaj veštačke polarizacije društva".

Nikolić je od petka najavio da će uoči sednice Glavnog odbora SNS, zakazane za 17. januar, predložiti Gradskom odboru naprednjaka u Kragujevcu da usvoji zaključak koji će prema njegovim rečima, pomoći Vučiću da donese odluku o vanrednim izborima.

"Taktika 'davljenja' naših ljudi jednog po jednog se nastavlja. U njenom sprovodjenju poslednjih meseci učestvuju gotovo svi mediji sa inostranom vlasničkom strukturom, svi tabloidi pod kontrolom domaćih tajkuna, samoproklamovani nezavisni intelektualci i čitava armada poznatih i nepoznatih nevladinih organizacija", ocenio je Nikolić.

Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj taj stranački organ treba da ovlasti Vučića da odluku o vanrednim izborima donese pre stranačke skupštine, zakazane za 13. februar, biće održana u nedelju, 17. januara u Beogradu.

(Beta/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track