ISTI POLITIČKI CILJEVI: Članstvo LDP u Kovačici kolektivno prešlo u SNS
Foto: Nebojša Mandić

Transfer

ISTI POLITIČKI CILJEVI: Članstvo LDP u Kovačici kolektivno prešlo u SNS

Politika -
Opštinski odbor LDP Kovačica, sa četiri odbornika i gotovo kompletnim članstvom, danas je kolektivno pristupio SNS, saopštio je Medija centar za Vojvodinu SNS.

Sada već bivši predsednik Opštinskog odbora LDP Lazar Ružić izjavio je da je odluka o kolektivnom učlanjenju u SNS na Opštinskom odboru doneta jednoglasno nakon zahteva mesnih odbora i članstva da se aktivno i radom na terenu podrži politika SNS koja je, kako je istakao, usmerena na interes građana a ne pojedinaca, navodi se u saopštenju.

"U fokusu politike koju zastupa i sprovodi SNS, predvođen predsednikom stranke i premijerom Aleksandrom Vučićem, je jačanje ekonomije, borba protiv korupcije i kriminala, stvaranje funkcionalne i uređene države, a samim tim i lokalne samouprave što su osnovni preduslovi da Srbija krene putem napretka. Zbog stvaranja bolje budućnosti za sve naše građane odlučili smo da podržimo takvu politiku i damo svoj doprinos nastavku započetog procesa"“, izjavio je Ružić.

On je istakao da je pre kolektivnog učlanjenja u SNS, Opštinski odbor LDP odbio preporuku pojedinih ljudi iz stranke da se na predstojeće lokalne izbore izađe zajedno u koaliciji sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, smatrajući da je politika Nenada Čanka pogubna za građane Kovačice, dodaje se u saopštenju SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track