Najnovije vesti

Robijaši glasali za Nikolića

Zatvorenici dali glas za promene

Robijaši glasali za Nikolića

Politika
U zatvoru Sremska Mitrovica i u Bačvanskoj ulici u Beogradu lider SNS odneo apsolutnu pobedu

BEOGRAD - Izabrali vođu.Tomislav Nikolić, lider SNS, odneo je apsolutnu pobedu u zatvoru Sremska Mitrovica, kao i u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Bačvanskoj ulici u Beogradu. Prema podacima RIK, na predsedničkim izborima za Nikolića je glasalo 1.008 zatvorenika, njih 944 u Sremskoj Mitrovici i 64 u Bačvanskoj ulici.

Drugo mesto pripalo je šefu DS Borisu Tadiću, koga je podržalo svega 156 zatvorenika -131 u Sremskoj Mitrovici, a 25 u zatvorskoj bolnici. Na trećem mestu je Jadranka Šešelj iz SRS sa 142 glasa. Za nju je u Mitrovici glasalo 126 zatvorenika, a u zatvorskoj bolnici 16. Koštunica je dobio 80 glasova. Na opšte iznenađenje, među zatvorenicima je bilo i onih koji su svoj glas dali ministru policije Ivici Dačiću - lider SPS dobio je 51 glas.

I kad je reč o parlamentarnim izborima, koalicija okupljena oko SNS „razbila“ je druge liste u pomenutim kaznenim ustanovama.

Nikolićevi naprednjaci osvojili su 917 glasova, dok je Tadićeva lista „Izbor za bolji život“ osvojila tek 141 glas. Radikali su dobili 173 glasa, a Preokret 108. Za DSS je glasalo 76 zatvorenika, a za SPS-PUPS-JS 42.

Danica i muftija najgori

Najmanje glasova u ova dva zatvora osvojio je predsednički kandidat Danica Grujičić - samo sedam. Pored nje, kako je pokazala statistika, zatvorenici ne cene naročito ni muftiju Muamera Zukorlića, koji je dobio osam glasova

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...