ZORANA MIHAJLOVIĆ U BORU: SNS nikada neće izneveriti penzionere
Foto: Facebook Zorana Mihajlovic

ZORANA MIHAJLOVIĆ U BORU: SNS nikada neće izneveriti penzionere

Politika -
BOR - Srpska napredna stranka nikada neće izneveriti penzionere, poručila je danas potpredsednica SNS Zorana Mihajlović tokom obilaska Doma za stare u Boru u koji je uloženo oko milion evra.

U ime predsednika SNS Aleksandra Vučića želim da zahvalim penzionerima, ne samo za njihovo odricanje u prethodne dve godine već i na ogromnoj podršci koju su dali premijeru i vladi , rekla je Mihajlović posle kafe sa penzionerima u savremeno opremljenom Domu za stare na borskom Strelištu.

Ona je rekla da taj dom ima i ambulantu i sve drugo što je potrebno za negu starih i naglasila da bi svaki dom za stare trebalo tako da bude slično opremljen.

Mi možemo da obećamo da nikada penzionere nećemo izneveriti i da ćemo raditi brže, bolje i energicnije da našoj zemlji bude bolje. Želimo da stari imaju dobre uslove i na tome će se svakako raditi u narednom periodu , kazala je Mihajlović.

Ona je rekla da bi taj dom uskoro trebalo da bude otvoren, ali da prvo treba zaposliti osoblje. Mihajlović je istakla da je Bor, takođe, jedna od retkih lokalnih samouprava koje su iz svojih sredstava ulagale u putnu infrastrukturu.

Ona je najavila sređivanje puta ka Borskom jezeru navodeći da je završena projektno-tehnička dokumentacija i da bi radovi, nakon tendera za izbor izvođača, mogli da počnu već tokom leta, a možda i da budu završeni.

U 2016. obnova puta Majdanpek-Kučevo

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović najavila je danas da će se u 2016. obnavljati put Majdanpek - Kučevo i put Donji Milanovac - Golubac.Ona je u Majdanpeku, kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, nakon obilaska štandova SNS-a i PUPS-a, rekla da će u 2015. i 2016. u opštini Majdanpek ukupno biti uloženo 250 miliona dinara u putnu infastrukturu.

Dodaje se da je Mihajlovićeva pozvala građane Majdanpeka da glasaju za SNS kako bi ta opština mogla da se razvija, jer, kako je naglasila "nema razvoja, ni privrede ni turizma ako nema dobrih puteva". "SNS poziva gradjane Majdanpeka da glasaju za našu listu, jer treba da podignemo Majdanpek da se u njemu ponovo živi kao nekada. Ne samo da ćemo se boriti da RTB Bor radi, već i za to da se u Majdanpeku otvaraju nove firme i preduzetničke radnje", kazala je Mihajlović.

Ona je podsetila da je prošle godine izgrađeno 100 kilometara autoputa u Srbiji i da će ove godine biti uradjeno još toliko, kao i da se radi i na razvoju Dunava kao rečnog koridora, što je veoma važno za razvoj turizma. Mihajlovićeva danas obilazi stranačke štandove u Negotinu, Majdanpeku, Donjem Milanovcu, Brzoj Palanci i Kladovu.

Gradićemo i Koridor Istok

U Istočnoj Srbiji će se graditi takozvani Koridor Istok u dužini od 140 kilometara, najavila je danas potpredsednica SNS Zorana Mihajlović, pozivajući građane istočne Srbije da na izborima daju poverenje toj stranci, koja želi da se razvije i taj deo naše zemlje.

Mihajlović je na štandu SNS u Negotinu rekla da će se raditi i na obnovi puta od Zaječara do Negotina i da će na teritoriji Negotina prošle i ove godine biti uloženo 280 miliona dinara u putnu infrastrukturu. “Nešto o čemu se priča već 20 godina jeste tzv. Koridor Istok, u dužini od 140 kilometara. Radićemo projektno-tehničku dokumentaciju i studiju izvođivosti u narednih nekoliko mesci i videti koliko je potrebno investirati da bi taj koridor bio završen, ali moramo da krenemo”, rekla je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track