Svi na glasanje!

Poznati na biralištima

Svi na glasanje!

Politika -
Ko ne izlazi na izbore, nema pravo da se buni što ga vode pogrešni ljudi, poručuju sportisti, pevači i glumci koji će danas iskoristiti svoje glasačko pravo

Katarina Ostojić, pevačica - Glasam za svoje prijatelje- Mislim da uvek treba glasati, pa to važi i za ove izbore. Inače sam totalno apolitična, ali imam neke prijatelje političare, pa sam glasala za njih.

Marina Kotevski
Marina Kotevski

Marina Kotevski, novinar - Izbori su pitanje odgovornosti- Glasala sam i pre dve nedelje, a to ću učiniti i danas. Smatram da je glasanje građanska dužnost koju treba ispuniti. Studirala sam na Fakultetu političkih nauka, pa bih se osećala i malo neodgovorno da ne glasam.

Andrija Milošević
Andrija Milošević

Andrija Milošević, glumac – Narod formira vlast- Nisam siguran da li ću stići da glasam, jer se trenutno nalazim u Crnoj Gori zbog posla, ali inače redovno izlazim na izbore. Mislim da je to veoma bitno i da moramo da učestvujemo u formiranju vlasti!

Goca Tržan
Goca Tržan

Goca Tržan, pevačica - Ako ne glasaš, nemoj da kukaš!- Naravno da ću izaći na glasanje, to je dužnost svakog građanina, svako od nas ima društvenu odgovornost. Moraš da izraziš svoju volju, a ne posle da kukaš, a nisi ništa sam učinio. U nekim zemljama kao što su Grčka i Nemačka građani snose sankcije kao što je nemogućnost da dobiju pasoš ukoliko ne izađu na izbore.

Milan Stanković
Milan Stanković

Milan Stanković, pevač - Glasam u Obrenovcu- Smatram da bi svaki građanin trebalo da izađe na izbore, jer je to građansko pravo i šteta je da se ne iskoristi. To je od izuzetne važnosti za jačanje naše političke kulture. Glasam u Obrenovcu i radujem se što ću u svom rodnom gradu ujedno obići i komšiluk. Zato je između ostalog meni glasanje super!

Radmilo Armenulić
Radmilo Armenulić

Radmilo Armenulić, trener – Sigurno izlazim!Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Jugoslavije i teniski trener Radmilo Armenulić rekao je da će naći vremena da izađe na izbore.- Sigurno izlazim danas na izbore! To je porodična tradicija kod nas Armenulića.

Dragoslav Šekularac
Dragoslav Šekularac

Dragoslav Šekularac, bivši fudbaler - Bolestan sam, ali idem na izbore!Legendarni fudbaler Dragoslav Šekularac kaže da ga ni bolest neće sprečiti da iskaže svoju volju na izborima:- Teško se krećem, ali ću za izbore pronaći snage da dođem do glasačkog mesta. Oduvek sam izbore shvatao kao svoju građansku dužnost.

Dragiša Binić
Dragiša Binić

Dragiša Binić, bivši fudbaler - Izabraću svog predsednikaBivši igrač trofejne generacije Crvene zvezde Dragiša Binić neće propustiti priliku da glasa za predsednika Srbije.- Imam obaveze vezane za utakmicu mog kluba Napredak, ali ću glasati. Moramo da glasamo i da pokažemo koga Srbija želi za predsednika. Ko ne izlazi na izbore, nema pravo da se buni što ga vode pogrešni ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track