OVK DIŽE TENZIJE U REGIONU Albanski teroristi prete Srbima: 21-og očekujte bombu!
Foto: Printscreen FB

OVK DIŽE TENZIJE U REGIONU Albanski teroristi prete Srbima: 21-og očekujte bombu!

Politika -

Zločinačka organizacija OVK uputila je nove pretnje srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Ovoga puta to su uradili putem Fejsbuk stranice posvećene jednom od osnivača OVK Muji Krasnićiju, ubijenom 1998 godine.

Vodeći kosovski portali ovih dana objavljuju fotografije preuzete sa Fejsbuk stranice "Muja Krasnići, legenda albanskog naroda" na kojima se vide naoružani pripadnici OVK na nekoj vrsti obuke.

Stranica je posvećena jednom od osnivača ove paravojne jedinice i obiluje fotografijama na kojima se vide uniformisani i naoružani ljudi sa terena i sa vežbi, navodno sa Kosova.

Neke od fotografija maskiranih muškaraca navodno su nastale nedavno, tokom obuke u selu Obrinje.

Među statusima u kojima se veliča albanski ekstremizam i ratnička prošlost OVK, ističe se jedan u kome se navodi da se "21. očekuje bomba, kada će biti objavljena imena vojnika specijalne 113. brigade OVK".

U velikom broju postova pominje se Drenica, kao mesto u kome će započeti novi udar i na kome će vaskrsnuti takozvana Oslobodilačka vojska Kosova.

U opisu Muje Krasnićija, kojeg su prema srpskim izvorima, 1998. godine ubile jugoslovenske snage bezbednosti dok je pokušavao da prokrijumčari oružje na Kosovo, predstavljena je njegova biografija kao pripadnika OVK.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track