OVO JE TATA GODINE: Sarin otac je oduševio fotkom, a priča iza nje će vas tek ostaviti bez teksta!
Foto: Printscreen FB

O njemu svi bruje

OVO JE TATA GODINE: Sarin otac je oduševio fotkom, a priča iza nje će vas tek ostaviti bez teksta!

Beograd -

"Svaka čast, matori", "Pa ti si stvarno najbolji tata na svetu", "Ovo je primer na koji treba da se ugledaju svi očevi u Srbiji" - to su samo neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije tate i ćerkice koji su prošetali sa istim krilima Beogradom.

Nazvali su ga tatom godine, ali za nas je on tata decenije. Lazar Kostić (23) postao je najpopularniji otac u Srbiji nakon što je uslikan kako Novim Beogradom šeta sa ćerkicom Sarom (3) sa sve roze krilima i rajfom na glavi.

On je objasnio kako je došlo do ove prelepe šetnje.

Kao i svaki rodtelj, naglašava da mu je dete najbitnija stvar u životu. Ali, za razliku od mnogih, to ne ostaje samo na rečima, već svoju ljubav sprovodi i u delo - upravo zbog toga je jedna naizgled sasvim obična slika toliko oduševila Srbiju. A iza same slike se krije više posvećenosti nego što možete da zamislite.

- Bez nje bi, iskreno, bilo baš čupavo. Samohranih roditelja ima i previše, da je teško - teško je. Sustigne te i umor i sve. Ali kad čujem njen smeh, kad me zagrli 'da pukne vrat', kad krene ona meni da peva uspavanku... To vraća snagu svakome! Kakva god situacija bila, uz dete vam je najlepše, a i detetu uz vas - iskren je naš sagovornik.

Svim roditeljima Lazar poručuje da dete uvek treba da bude na prvom mestu, ma koliko umorni, nervozni i zauzeti bili.

- Deca samo nek puste mašti na volju, mi pravi roditelji smo tu da im pomognemo i maštu pretvorimo u stvarnost - poručuje on.

Nama samo ostaje još jednom da dodamo - svaka čast i blago Sari!

(24sata.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track