HIT PISMO NAPREDNJAKA: Vučić je dobar, ali je SNS pun guzičara
Foto: Privatna Arhiva

Opleo po svojima

HIT PISMO NAPREDNJAKA: Vučić je dobar, ali je SNS pun guzičara

Politika -

Zoran Bikić preko Fejsbuka žestoko kritikovao stanje u stranci, ne štedeći kolege koje su u partiji iz interesa

Lokalni funkcioner naprednjaka iz Siriga Zoran Bikić na urnebesan način je isprozivao stranačke kolege, koje je optužio da su u SNS iz interesa, nazivajući ih „guzičarima“, „ulizivačima“ i „primačima“!Očigledno nezadovoljan stanjem u stranci, Bikić je na Fejsbuku bez dlake na jeziku istresao sve što mu je na duši, tvrdeći da su pošteni naprednjaci na margini i bez posla.

Pošteni na marginiBikić, koji je član Saveta mesne zajednice Sirig (opština Temerin), osvrnuo se na stanje u SNS i ocenio ga iz svoje perspektive.- Imam kritika na račun SNS da dobro nerade a ima što se radi dobro. SNS je zato moje opredeljenje, ja javno kažem koja sam opcija politička. Neslažem se u mnogim pravcima ali premijer radi veoma dobro - Bikićeve su reči, koje prenosimo bez izmena.On je zatim, u maniru pravog kritičara, stranačke saborce počastio raznoraznim epitetima.- Kao stranka ima svakakvih, od guzičara do ulizivača pa čak i primača. U stranci koja je trenutno na vlasti sad ima preletača uglavnom zbog posla koji dobijaju šakom i kapom. Druga strana u SNS još ima poštenih, oni su na margini i pošteni de nisu na funkcijama čak nemaju ni posao od stranke dok se mnogi guzičara i uvlačenje u opštinskim presednik ima opština i koji rade u javnom sektoru - napisao je ovaj ogorčeni naprednjak.Bikić je potom konstatovao da on nije takav.- Zato sam ja ovaj naprednjak što se neguzicam a veći sam naprednjak od svih tih guzičara. Meni je čast što sam odbornik u mesnom savetu Sirig narod me izabrao a dobio sam tu čast da pomognem selu i neši vukadinoviću koji je presednik sela video moj kvalitet da mogu pomognem - zaključio je Bikić u svom obraćanju, koje prenosimo bez ispravki.

Nikome se ne ulizujeU razgovoru za Kurir Bikić poručuje da stoji iza svega što je napisao.- Svako ima pravo da na Fejsbuku piše šta hoće. Ne stidim se svojih reči, a i zašto bih kad je sve tačno. Nikome se ne ulizujem i nisam molio nikoga za posao, niti ću. Ne radim nigde, bez posla sam. Moja žena pošteno radi na njivi. Živim pošteno, tako sam vaspitan - kaže Bikić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track