ZA KOGA BI GLASAO BOGOLJUB KARIĆ: Tramp mu je iskopirao kampanju, ali se slikao i sa Hilari
Foto: Printscreen Facebook

Izbori u SAD

ZA KOGA BI GLASAO BOGOLJUB KARIĆ: Tramp mu je iskopirao kampanju, ali se slikao i sa Hilari

Politika -

Biznismen Bogoljub Karić kaže da je republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp iskopirao njegovu kampanju koristeći lance, katance i zelenu salatu. Međutim, Karić i njegova supruga Milanka su se pre dosta godina fotografisali i sa Hilari Klinton.

Karić je objasnio da je svoj predizborni film od pre 12 godina poslao Trampu, u kom koristi zelenu salatu, lance i katance.

"Poslao sam Trampu svoj film iz izborne kampanje od pre 12 godina. Zelena salata, lanci i katanci od pre više od jedne decenije našli su put do kampanje kandidata za prvog čoveka Bele kuće", izjavio je Karić.

Karić je, ipak, pohvalio Trampa rekavši da je on uspešni biznismeni koji je u politiku ušao da pomogne svojoj zemlji.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"I on i ja smo graditelji. Moja kompanija je izgradila i gradi sedam miliona kvadrata, a slično je i sa kompanijom Donalda Trampa. Ima jedna razlika između njegove i moje kampanje", rekao je Bogoljub.

Ipak, on zamera Trampu što napada Afroamerikance, Meksikance i muslimane, i savetuje da bi trebalo da promoviše ekonomsko jedinstvo sa Južnom Amerikom i drugim državama.

S druge strane, kandidatkinja demokrata Hilari Klinton nije bila toliko nacionalnistički okrenuta u svojoj kampanji pa bi se moglo reći čak i da je, barem po tom stavu, bliža Kariću.

Zanimljivo je i to da su se Bogoljub i njegova supruga Milanka pre mnogo godina fotografisali sa Hilari Klinton prilikom jedne posete Americi.

Iako mu je Tramp, kako i sam kaže, vrlo sličan po retorici ipak Karić je očigledno poznaje i Hilari Klinton, pa je prava misterija za koga bi on glasao na izborima u SAD.

Ipak, Karić nema pravo glasa jer nije američki građanin, pa zato neće morati ni da lupa glavu oko ovog izbora.

(E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track