VULIN O TAČIJEVOM NAPADU NA KURIR: Nastavite da pišete, da istina o patnjama Srba bude vidljiva
Foto: Beta/Emil Vas

Teška situacija na Kosovu i Metohiji

VULIN O TAČIJEVOM NAPADU NA KURIR: Nastavite da pišete, da istina o patnjama Srba bude vidljiva

Politika -

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin oglasio se povodom bezočnog napada na Kurir Arbane Ksare, glavne urednice Tačijevog Zerija, zbog pisanja o tome kako žive Srbi u okružnju na Kosovu i Metohiji i poručio da nema predaje i odustajanja.

- Svaka istina o životu Srba na Kosovu i Metohiji uvek je bila opasna za Tačija i albanske medije. Nastavite da pišete i da se borite da istina o patnjama koje Srbi preživljavaju bude vidljiva, i da se o njoj ne ćuti. Pozovite sve predstavnike evropskih medija da dođu i sami se uvere u istinu koju ste pisali. Imate moju podršku za svaki red koji ste napisali a rado ću povesti vaše evropske kolege da upoznaju Srbe sa Kim. Nema predaje i ne sme se odustati, poručio je Vulin.

TAČIJEVI MEDIJI NAPALI KURIR: Po svaku cenu hoće da spreče izveštavanje o teroru nad Srbima

Redakcija Kurira će i dalje nastaviti da izveštava o teroru koji se svakodnevno sprovodi nad kosovskim Srbima. Istinu koju je Kurir obelodanio svetu očigledno je trn u oku Hašimu Tačiju, koji je pokrenuo svoje medije s ciljem da zataškaju i ućutkaju istinu.

Glavna urednica Tačijevog Zerija bezočno je napala srpski Kurir zato što pišemo kako naš narod živi na Kosovu i Metohiji, jer se plaše da zaspu, jer samo varnica fali da sve kuliminira... Podsetimo, juče smo pisali o jedinoj srpskoj porodici, Ocu Nenadu koji sa suprugom i četvoricom sinova živi u južnoj Mitrovici u albanskom okruženju. Naime, Tačijeva urednica uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici na Kosovu i Metohiji, kancelariji EU u Prištini, u kome osuđuje pisanje Kurira i ostalih srpskih medija povodom stanja na Kosovu i od njih traži reakciju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zid u Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track