ŠEŠELJ O TAČIJEVOM NAPADU NA KURIR: Na provokaciju odgovoriti istinom i pokazati im da lažu
Foto: Dado Đilas

Pismom optužili

ŠEŠELJ O TAČIJEVOM NAPADU NA KURIR: Na provokaciju odgovoriti istinom i pokazati im da lažu

Politika -

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj povodom bezočnog napada na Kurir Arbane Ksare, glavne urednice Tačijevog Zerija, zbog pisanja o tome kako žive Srbi u okružnju na Kosovu i Metohiji, smatra da ovim činom Albanci žele da započnu haos.

- I ovaj napad na vas je deo šiptarske propagandne akcije koja ima za cilj da opravda njihovu agresiju i eventualnu oružanu intervenciju. Na ovu verbalnu provokaciju treba odgovoriti istinom, pokazati im da izmišljaju i da je istina jača od njihove bezočne propagande. Treba ostati miran i ne pružati im povod da započnu haos koji priželjkuju. Ovo je prvi put da vreme radi za nas, jer je NATO aždaja trenutno obezglavljena - izjavio je Šešelj.

TAČIJEVI MEDIJI NAPALI KURIR: Po svaku cenu hoće da spreče izveštavanje o teroru nad Srbima

Redakcija Kurira će i dalje nastaviti da izveštava o teroru koji se svakodnevno sprovodi nad kosovskim Srbima. Istinu koju je Kurir obelodanio svetu očigledno je trn u oku Hašimu Tačiju, koji je pokrenuo svoje medije s ciljem da zataškaju i ućutkaju glas našeg naroda na Kosmetu.

Glavna urednica Tačijevog Zerija bezočno je napala srpski Kurir zato što pišemo kako naš narod živi na Kosovu i Metohiji, jer se plaše da zaspu, jer samo varnica fali da sve kuliminira... Podsetimo, juče smo pisali o jedinoj srpskoj porodici, Ocu Nenadu koji sa suprugom i četvoricom sinova živi u južnoj Mitrovici u albanskom okruženju. Naime, Tačijeva urednica uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici na Kosovu i Metohiji, kancelariji EU u Prištini, u kome osuđuje pisanje Kurira i ostalih srpskih medija povodom stanja na Kosovu i od njih traži reakciju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zid u Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track