VUČIĆ ČESTITAO ŠTAJNMAJERU: Budite uvereni da će vam Srbija iskren i odan prijatelj i partner
Foto: Zorana Jevtic

Stižu čestitke

VUČIĆ ČESTITAO ŠTAJNMAJERU: Budite uvereni da će vam Srbija iskren i odan prijatelj i partner

Politika -

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku SR Nemačke Frank-Valteru Štajnmajeru, poručivši da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke.

"Povodom izbora za predsednika Savezne Republike Nemačke upućujem vam najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspeh u radu na novoj dužnosti. Uveren sam da ćete ostati na čvrsto utemeljenom putu uspeha, prosperiteta i blagostanja za sve građane Nemačke", navodi se u čestitki.

Vučić naglašava da Srbija veoma ceni podršku Nemačke na evropskom putu i svim naporima koje ulaže u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti kao osnovnog preduslova za ekonomski rast i napredak.

"Budite uvereni da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke", poručuje premijer.

"Nadam se da će naše dobre bilateralne odnose pratiti još bolje ekonomske veze i da ćemo moći da privučemo još više nemačkih kompanija voljnih da investiraju u našu zemlu, jer stvaramo dobro poslovno okruženje, kao rezultat teških, ali ispravnih ekonomskih reformi, koje Vlada Srbije uspešno primenjuje,“ navodi se u čestitki premijera Vučića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track