Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! ŠEŠELJ: POBEDIO SAM RAK! Nemam ga više, skener potvrdio!
Foto: Nebojša Mandić

Otkrivamo: Lider radikala tvrdi da je pobedio opaku bolest

EKSKLUZIVNO! ŠEŠELJ: POBEDIO SAM RAK! Nemam ga više, skener potvrdio!

Politika

Šef Srpske radikalne stranke kaže da je u poslednja dva meseca obavio kompletne lekarske preglede, koji potvrđuju da više nema tragova karcinoma debelog creva

- Obavio sam kompletne lekarske preglede, uključujući CT skener, i nigde nisu naišli na tragove kancera. Krvna slika mu je potpuno normalna. Što se tiče dve metastaze na jetri, ona manja je potpuno nestala, a veća miruje, ali je opkoljena sa svih strana, što je jako dobar pokazatelj. Ne povećava se. Kalcifikacija je već odrađena, što znači da je organizam našao način da napadne žarište, i postepeno ubija patogeno, bilo da su to bakterije ili ćelije raka - kaže on.Šešelj ističe da su mu i ostali zdravstveni parametri dobri i da mu srce radi dobro kao da je mladić, a ne čovek od 63 godine.- Da pojasnim, krvni sudovi su mi bili izvanredni i pre toga. I lekari u Hagu su mi to potvrdili - kaže Šešelj i otkriva kako je došao do tako, kako kaže, čudesnih rezultata.- Znate, ja sam disciplinovan. Poštujem sve preporuke profesora Milovana Bojića. U ishranu sam uveo mnoge lekovite biljke i preparate koji su sigurno imali efekta na moje, hvala bogu, trenutno dobro zdravstveno stanje - zaključio je radikal i dodao da zdrav ulazi u predsedničku kampanju.Podsetimo, lider radikala je zbog bolesti novembra 2014. pušten iz Haškog tribunala, gde je proveo skoro 12 godina.

Smršao 15 kilogramaJadranka mi mesi crni hlebŠešelj kaže da je imao problem sa slatkišima i belim hlebom, ali da ih je u poslednja tri meseca potpuno izbacio:- Smršao sam 15 kg, a sada gubim kilogram nedeljno. Ne jedem beli hleb, već isključivo crni koji sprema Jadranka. Mesi ga od ječma, heljde, integralnog brašna, i dodaje razne semenke: suncokreta, susama, lana.

Šokantno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Vesna Zmijanac bila na samrti

Gojaznost i depresija posledice operacije

U današnjem magazinu Stars otkrivamo da je pevačica imala komplikovanu operaciju nakon koje se jedva probudila iz anestezije.

Zato se ugojila, teško govori i pati od depresije.

Kako tvrdi, ċerka i unuka su je digle iz mrtvih.

Ne propustite današnji Kurir jer na poklon dobijate najtiražniji magazin o poznatima!

Sandra Mališić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hronologija Šešeljevog puta do Haga i iz Haga

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...