Najnovije vesti

VUČIĆ: Nijedan tajkun ni dinar nije dao za moju kampanju
Foto: Dado Đilas

Premijer regovao na intervju Vuka Jeremića za Kurir

VUČIĆ: Nijedan tajkun ni dinar nije dao za moju kampanju

Politika

KOPAONIK - Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je danas da nijedan tajkun nije dao ni dinara za njegovu kampanju i da je do sad potrošio deset puta manje od njegovih protivkandidata, čiji novac "nema poreklo".

On je na konferenciji za novinare na Kopaoniku, upitan da komentariše izjave Vuka Jeremića u intervjuu za Kurir da Vučićevu kampanju finansiraju tajkuni, rekao da, za razliku od "dosovskih kandidata", zna odakle dolazi novac koji troši i da je je potrošio deset puta manje od njih.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Nijedan tajkun mi nije dao ni dinar. Ponosan sam na sopstveno poštenje i to kako čuvam stranku koju vodim. Nijedan tajkun, nijedan dinar", naglasio je Vučić i dodao da, sa druge strane, "dosovski" kandidati imaju liste tajkuna koji ih finansiraju.

FOTO VUČIĆ NA SRPSKOM DAVOSU: Smanjićemo poreze na zarade i povećati plate, u martu prosek 395 evra

Komentarišući Jeremićevu ocenu da će Srbija jos malo da bude kao Severna Koreja, Vučić je rekao da su dosovski kandidati ostavili od Srbije Severnu Koreju u ekonomskom smislu.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Nijednu zemlju ne bih dovodio u vezu sa onim što su oni nama ostavili, različiti dosovski kandidati, pa smo iz te katastrofalne situacije useli da dovedemo zemlju do ozbiljnijeg nivoa, uređeniju, i zemlju koja ima budućnost", rekao je Vučić.Vučić je, navodeći da je noćas dobio istraživanja, ocenio i da dosovskim kandidatima ne ide baš dobro i da narod nije oduševljen "uvredama, pretnjama, neistinama i lažima".

VUČIĆ NA KOPAONIKU: Dobio sam noćas nova istraživanja, DOS kandidatima ide sve gore!

"Želim im mnogo sreće i da u narednom periodu budu mnogo uspešniji, jer je do sada išlo dosovskim kandidatima išlo je prilično loše što su bili ostrašćeniji, prljaviji i što su više psovali", rekao je Vučić.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Dodao je i da sluša psovke i pretnje od "dosovskih" kandidata svakodnevno, a da je video i "nešto što su koristili na najprimitivniji način i što se nikad nije do sada dogodilo".

On je odgovarajući na pitanja rekao i da mu neke stvari sa druge strane liče na humoristički program gde kažu "ja ću da povećam ovo ja ću da povećam ono". Tako su jasno pokazali da znaju da troše pare ali ne i kako da novac zarade."

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo šta je Vučić poručio Srbima sa Kosova i Metohije

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...