POVRĆE KAO IZBORNI MARKETING Miroslav Parović u Prokuplju delio kesice semena sa svojim likom
Foto: Južne Vesti

Hteo da bude originalan

POVRĆE KAO IZBORNI MARKETING Miroslav Parović u Prokuplju delio kesice semena sa svojim likom

Politika -

PROKUPLJE - Iako je do sada u okviru predsedničke kampanje Prokuplje i opštine Topličkog okruga obišlo nekoliko kandidata, sinoćna poseta Miroslava Parovića bila je, čini se, najorginalnija, jer je na postavljenom punktu u pešačkoj zoni u centru Prokuplja delio kesice sa semenom povrća.

Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta je svoju sliku nalepio na prednjoj strani kesice sa semenom.

- Prolazila sam ulicom kada su me neki mladi ljudi zaustavili i ponudili mi nekoliko kesica semena raznog povrća, poput paradajza i peršuna. Pomislila sam da je u pitanju reklama neke semenske kuće, ali kada sam ugledala na prednjoj strani lik mladića i redni broj 3, shvatila sam da se radi o kandidatu za predsednika – priča jedna starija Prokupčanka.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kaže da je ponuđene kesice semena uzela i da je pitala mladiće ko je čovek sa slike, kada se, kako kaže, pojavio sam Parović koji je ukratko rekao svoju biografiju, da ima duži radni staž od svih kandidata i da nije profesionalni političar.

- Saslušala sam ga, uzela kesice semena, ali iskrena da budem - neću ga glasati. Nije me ubedio, suviše je ovo neozbiljno – dodaje Prokupčanka.

Parović je inače tokom jučerašnjeg dana posetio pojedine opštine Topličkog okruga gde je razgovarao sa građanima i delio svoj promotivni materijal, seme sa sezonskim povrćem.

(LJ.M./Južne vesti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTPUNA FEJSBUK SENZACIJA: Preletačević napravio REKORD koji nikome nije pošao za rukom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja