SAŠA JANKOVIĆ: Osuđujem pokušaje Nebojše Stefanovića da zastraši policajce pretnjama
Foto: Damir Dervišagić

Protiv pritisaka

SAŠA JANKOVIĆ: Osuđujem pokušaje Nebojše Stefanovića da zastraši policajce pretnjama

Politika -

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković najoštrije je danas osudio pokušaje ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da zastrašivanjem policajaca i policajki obezbedi pobedu Aleksandra Vučića, saopštio je izborni štab Saše Jankovića.

Ovakvo ponašanje obećava brzi kraj sramote u Ministarstvu unutrašnjih poslova i samovlašća u vrhu države, piše u saopštenju uz napomenu da ni Stefanović ni Vučić nisu vlasnici ljudi, policije i života građana.Ljudi u uniformama i drugi službenici sprovodiće zakon, a ne ličnu i partijsku volju.

Oni koji ih sada zloupotrebljavaju i prete im, odgovaraće za ponižavanje ljudi, rušenje institucija i guranje Srbije na najnižu tačku njene državnosti - predvorje otvorene diktature, izjavio je Saša Janković.

Kako je navedeno, Policijski sindikat Srbije je saopštio da je policajcima širom Srbije rečeno da, ako žele da kao građani prisustvuju skupovima predsedničkih kandidata, posebno Saše Jankovića, moraju da traže odobrenje iz kabineta ministra dr Stefanovića, pod pretnjom otkaza i smena njihovih starešina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 23 03: Evo na koliko godina robije je osuđen muž Marije Ferizović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track