ALEKSANDAR ŠAPIĆ: Sam idem na gradske izbore!
Foto: Zorana Jevtić

Čelnik Novog Beograda

ALEKSANDAR ŠAPIĆ: Sam idem na gradske izbore!

Politika -

On je u okviru tog tvita okačio i pismo, u kojem jasno poručuje da na izborima za gradonačelnika Beograda neće biti ničiji kandidat

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić u svom stilu je ostavio pisamce na Tviteru. On je u nekoliko redova otklonio sve sumnje kako će izgledati njegova kandidatura za gradske izbore. Šapić je apostrofirao da na izbore izlazi samostalno.- Da ponovim po ko zna koji put, jer vidim da postoje dileme kod „dobro obaveštenih“. Na izbore za grad Beograd izlazim samostalno. Hvala - napisao je Šapić na svom Tviter nalogu.

On je u okviru tog tvita okačio i pismo, u kojem jasno poručuje da na izborima za gradonačelnika Beograda neće biti ničiji kandidat.- S obzirom na to da me sve češće pominju kao „nečijeg“ kandidata za BG izbore, želim da rešim dilemu, iako sam ovo nekoliko puta ponavljao. Neću biti ni Đilasov, ni SNS-ov, niti bilo čiji kandidat na BG izborima. Izaći ću samostalno kao i na Novom Beogradu. Kandidovaću se svojim radom, rezultatima i načinom na koji smatram da Beograd treba da se vodi, a ljudi nek odluče šta i koga žele - napisao je Šapić.S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track