VUČIĆ NA VASKRS SA VOJNICIMA RAKETNE BRIGADE: Premijer pobedio Đorđevića, ali izgubio od Dikovića
Foto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL

Tradicija

VUČIĆ NA VASKRS SA VOJNICIMA RAKETNE BRIGADE: Premijer pobedio Đorđevića, ali izgubio od Dikovića

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros pripadnike 250. raketne brigade u kasarni "Narodni heroj major Milan Tepić", u Jakovu, čestitao im Uskrs i zahvalio na budnosti i ljubavi prema domovini.

Premijer je, u pratnji ministra odbrane Zorana Djorđevića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, doručkovao s vojnicima sistema protivvazdušne odbrane.

Potom su se, u skladu sa tradicijom, tucali jajima sa vojnicima, a pobednik je bio general Diković.U takmičenju u tucanju jajima Vučić je pobedio Djorđevića, a Diković premijera.

Vučić je Uskrs četistao vojnicima i njihovim porodicama, Vojsci Srbije, ali i građanima uz želju da uvek imamo mir, ali i da uvek budno čuvaju naše nebo i sigurnost građana.

"Hvala vam što radite uvek i kada su praznici, i hvala vam na ljubavi prema domovini", rekao je Vučić.

On je vojnicima poručio da će, pored, modernizacije vojske, nabavke naoružanja i novih uniformi, gledati da njihova primanja budu veća.Pripadnici 250. raketne brigade uručili su premijeru poklon u znak sećanja na uskršnju posetu, a on je uzvratio rečima da se nada da će uskoro moći njima da pokloni "nešto čime će biti srećni i zadovoljni".

Pre zajedničkog doručka, Vučić je obišao kasarnu, a u kratkoj vežbi vojnici su pokazali spremnost i opremljenost brigade.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pridržavajte ovih saveta i vaša jaja će biti tvrda kao kamen!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track