ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 15: Ubica pevačice biće uhapšen za 48 sati
Foto: Printscreen

RASKRINKAVAMO OBMANE

ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 15: Ubica pevačice biće uhapšen za 48 sati

Politika -

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države

Kako da ne

UBICA PEVAČICE BIĆE UHAPŠEN ZA 48 SATI

Aleksandar Vučić da lažno obećanje i kada mu to niko ne traži. Tako je tadašnji premijer neposredno pred izbore, 24. aprila prošle godine, iskoristio ubistvo pevačice Jelene Marjanović i najavio da će slučaj „biti rešen“, kao još jedan adut kod glasača.

- Ono što mogu da kažem jeste da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati - izjavio je Vučić u samom finišu izborne kampanje.

Ova očigledna laž, kako se ispostavilo, možda mu je donela poneki glas na izborima. Međutim, od tog dana Vučić se više tim povodom nije oglašavao, ali je ova laž poslužila svrsi i Vučić je odneo pobedu, pa više nije ni bilo važno da li će se otkriti ubica pevačice.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je policija krenula u potragu za njom u subotu uveče, kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak.

Do sada je saslušano više od 300 ljudi, nađeni su određeni DNK tragovi na donjem vešu i gumici za kosu ubijene pevačice, ali ubistvo već 15 meseci nije rasvetljeno. Takođe, dosadašnjom istragom je utvrđeno da je ubica imao jednog ili više pomagača, ali ni on nije identifikovan.

LAŽ 15

Ono što mogu da kažem jeste da će ubica Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati

21. april 2016.

ISTINA 15: Više od godinu dana kasnije i dalje se ne zna ko je izvršio zločin i čini se da je policija sve dalje od rešenja slučaja

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track