BIRAMO NAJVEĆU LAŽ DIKTATORA VUČIĆA Laž broj 5: Dolazak arapske firme Mubadala u Srbiju do 2015.
Foto: Kurir

Da se podsetimo

BIRAMO NAJVEĆU LAŽ DIKTATORA VUČIĆA Laž broj 5: Dolazak arapske firme Mubadala u Srbiju do 2015.

Politika -

Kurir danas objavljuje petu laž Aleksandra Vučića, koji je 4. oktobra 2013. godine obećao da će u naredne dve godine avioni koji lete po celom svetu imati delove koji se proizvode u Srbiji.

LAŽ 5

Za dve godine može biti realnost da avioni koji lete po celom svetu imaju delove koji se proizvode u Srbiji

4. oktobar 2013.

ISTINA 5: Proizvodnja čipova, prema najavama, trebalo je da počne do kraja 2015. godine, ali do danas je taj posao ostao mrtvo slovo na papiru

Poštovani čitaoci,

Novinarski tim Kurira istraživao je sve laži kojima je Vučić proteklih godina obmanjivao građane Srbije, a na osnovu kojih je dobio njihovo poverenje i pobedio na izborima.

Napravili smo uži izbor od 16 najvećih Vučićevih laži za koje ćete moći da glasate na našem portalu www.kurir.rs i Fejsbuk stranici Kurira.

Ukupno 16 najvećih Vučićevih laži podeljeno je u četiri grupe, a vi ćete na portalu www.kurir.rs i Fejsbuk stranici Kurira u ČETVRTAK, 29. JUNA 2017. moći da glasate za četiri laži svrstane u drugu grupu.

Dve laži sa najviše vaših glasova idu u polufinale zajedno sa dve najveće laži iz preostale tri grupe (iz prve grupe dve laži s najviše vaših glasova bile su: "U 2017. prosečna plata 500 evra" i "Neću se kandidovati za predsednika").

Takođe, po dve laži sa najviše glasova u polufinalnim grupama, ući će u najuži izbor za NAJVEĆU VUĆIĆEVU LAŽ U SUPERFINALU.

POZIVAMO SVE ČITAOCE PORTALA KURIR.RS DA OSTAVE KOMENTARE U KOME ĆE OBJASNITI ZBOG ČEGA IM JE BAŠ TA VUČIĆEVA LAŽ NAJVEĆA I DAJU SVOJ PREDLOG ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track