ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 14: Smanjićemo državnu administraciju
Foto: Printscreen

RASKRINKAVAMO OBMANe

ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 14: Smanjićemo državnu administraciju

Politika -

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države

Kako da ne

SMANJIĆEMO DRŽAVNU ADMINISTRACIJU

I ovo obećanje je staro nekoliko godina, a i dalje je neispunjeno. Naime, Vučić je u kampanji za izbore 2012. kao jedan od ciljeva svog programa naveo smanjenje državnog aparata i time velike uštede državi.

- Mi smo govorili i govorićemo, i to je naš plan i program koji moramo da ostvarimo, dakle, smanjenje broja poslanika, smanjenje ministarstava na 15, smanjenje broja agencija, zavoda, biroa i saveta sa 136 na manje od 50, ukidanje funkcija državnih sekretara.

Dakle, time ćemo uštedeti ogroman novac, neću da kažem samo više desetina miliona evra, već više od stotinu miliona evra, i to je nešto što će da radi SNS sa svojim partnerima s kojima izlazi na izbore - izjavio je Vučić.

Za ovih pet godina Vučić je imao sve vreme ovoga sveta, ali gotovo da ništa nije uradio. Osim što je ukinuto nekoliko agencija (ni danas niko u državi ne zna koliko ih ima), sve drugo je ostalo nepromenjeno, a nova vlada ima i više ministarstava nego prethodna.

LAŽ 14

Mi smo govorili i govorićemo, i to je naš plan i program koji moramo da ostvarimo, dakle, smanjenje broja poslanika, smanjenje ministarstava na 15, smanjenje broja agencija, zavoda, biroa i saveta sa 136 na manje od 50, ukidanje funkcija državnih sekretara. Time ćemo uštedeti ogroman novac, neću da kažem samo više desetina miliona evra, već više od stotinu miliona evra, i to je nešto što će da radi SNS sa svojim partnerima s kojima izlazi na izbore

11. april 2012.

ISTINA 14: Nije ukinuta funkcija državnih sekretara, nije smanjen broj poslanika, broj ministarstava u najnovijoj vladi čak je i povećan.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track