ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 7: Jednom nedeljno ću primati građane!
Foto: Kurir TV

Obećanje - ludom radovanje

ČITAOCI KURIRA GLASAJU ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA Laž broj 7: Jednom nedeljno ću primati građane!

Politika -

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države

Predsednik Aleksandar Vučić, iako kao mantru ponavlja da „radi po ceo dan“, te da je uvek mnogo zauzet, građanima Srbije je obećao da će ih tradicionalno primati na razgovor u Vladu svake nedelje.

On je tvrdio da ti prijemi neće biti samo u Beogradu, već i u drugim gradovima u Srbiji. Međutim, kao i svako obećanje, i ovo je, ispostavilo se, bilo lažno.

LAŽ 7

Jedanput nedeljno ću primati od pet do osam i jedanput mesečno ću primati od šest do 20 ili 22, u zavisnosti od umora. I to ću raditi u nekim drugim sredinama, ne samo u Beogradu. Da bih čuo ljude šta će da kažu o lokalnim i pokrajinskim funkcionerima, da bih čuo šta će meni u lice da kažu. Da bih video da li možemo da im pomognemo.

29. maj 2016.

ISTINA 7

Vučić je 8. jula prvi put primio mali broj od 5.000 građana, koliko se prijavilo za razgovor s premijerom. Nakon toga, tek nekoliko meseci kasnije, 15. oktobra, organizovan je i drugi prijem, ovoga puta u Domu Vojske u Nišu, kad se Vlada na nekoliko dana preselila u ovaj grad. To je ujedno i poslednji put da je Vučić primao građane.

foto: Dragana Udovičić, Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track