KAD BRNABIĆKA TVITNE, KOMENTARI SU KAO U KOŠNICI: Premijerka se raspisala o pčelama, a reakcija tviteraša je urnebesna!
Foto: Fonet, Profimedia

Pčelica ana

KAD BRNABIĆKA TVITNE, KOMENTARI SU KAO U KOŠNICI: Premijerka se raspisala o pčelama, a reakcija tviteraša je urnebesna!

Politika -

Od kako se aktivno priključila Tviteru i preuzela premijerski nalog, Ana Brnabić se nalazi na svakodnevnom udaru korisnika ove društvene mreže, a da se u kratkoj formi komentara baš i nije najbolje snašla dokazala je juče kada je istakla da podržava predlog da Beograd bude domaćin svetskog kongresa pčelara.

foto: Fonet/AP

Ona je pomenuto obrazložila tvrdnjom da je "Srbija prva u svetu po broju košnica po glavi stanovnika", da bi ubrzo shvatila da se nije najpreciznije izrazila, pa pokušajem da bude jasnija tek izazvala urnebesne komentare.

foto: Printscreen/Twitter

"Srbija je prva u svetu po broju košnica (5.9) po glavi stanovnika", napisala je prvo Brnabićka, podvukavši pritom da se zbog toga oseća ponosno, da bi ubrzo tvitnula ponovo.

"Kako ne bi došlo do zabune, Srbija je prva u svetu po broju košnica po glavi stanovnika. Jedna košnica na 5,9 stanovnika", precizirala je ona i izazvala haos na Tviteru.

Nizali su se ironični komentari tviteraša poznatih po tome da nikoga ne štede, a među najduhovitijima su svakako "Jede mi se med od jutros. Gde su mojih 5.9 košnica",

"Premijerka je ponosna, jer je Srbija prva u svetu po broju košnica. Još da iznese podatak za krave i biće nam jasno da ovde teku med i mleko",

"Ako ljudi nastave da beže iz Srbije trenutnim tempom, biće sve više košnica po glavi stanovnika. Kao što je sve manje nezaposlenih",

"Šta vas muči? Nezaposlen sam i gladan. Jedna košnica za gospodina",

"Možda je premijerka napravila grešku oko broja košnica što i nije strašno, ali ona će sve te košnice da digitalizuje" i mnogi drugi.

Podsetimo, ovo nije prvi put da premijerka Brnabić izazove buru na Tviteru.

Ona se tako 17. avgusta propisno obrukala pošto je pokazala da ne poznaje osnove podele vlasti.

foto: Printscreen/Twitter

Brnabićeva je, naime, na svoju ruku proglasila predlog zakona važećim zakonom i tako zaobišla parlament kao najviše zakonodavno telo koje usvaja zakone.

(Kurir.rs/Foto: Fonet/Nenad Đorđević, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 24 ČASA STRAŽA ZA NIČIĆEVE LJUBIČICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja