SRAMOTA: Bot Krle građanima pokazao srednji prst
Foto: Tweeter

I ovaj bi da vodi Javni servis

SRAMOTA: Bot Krle građanima pokazao srednji prst

Politika -

Nebojša Krstić pokušao da bude duhovit i okačio neprimerenu fotografiju, što je naišlo na osudu

Pošto je Nebojša Krstić, taze izabrani član UO RTS, na Tviteru postavio svoju sliku na kojoj srednjim prstom namešta naočare i napisao da je to za hejtere sa ove mreže, oglasio se i bivši premijer Vojvodine i DS Bojan Pajtić i poručio da je Krstić na taj način uvredio sve građane koji nisu simpatizeri SNS.

Pajtić je prvo na ovoj mreži ispod Krstićeve fotografije napisao: „Dok na ruci imaš prst, ne mora da bude čvrst“, a u razgovoru za Kurir kaže:

- Citiranjem prigodnih stihova Bore Čorbe pokazao sam šta mislim o moralnoj čvrstini čoveka koji je godinama bio zaronjen prvo u Tadićeve, a potom u Vučićeve skute.

foto: Dragan Kadić

Na pitanje da li je u redu da se član UO RTS tako ponaša, nekadašnji predsednik DS kaže da je njegov gest jasno i nedvosmisleno bio upućen opoziciono orijentisanim ljudima na pomenutoj društvenoj mreži.

- Time je Krstić pokazao da nije u stanju da shvati da je RTS servis svih građana Srbije i da se naknada koju će tamo primati izdvaja iz džepa svih poreskih obveznika, a ne samo simpatizera SNS. Ne razume da kao član UO RTS nema pravo da jednom delu Srbije pokazuje srednji prst, šta god mislio o tim ljudima, jer ga ti ljudi plaćaju, a on ima obavezu da nepristrasno brine o njihovim interesima - kazao je Pajtić.

Kurir / K. B.

Foto: Dragan Kadić, Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi dokaz protiv Marjanovića? Evo šta je uradio Zoran pre dolaska policije na dan Jeleninog nestanka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track