Najnovije vesti

OBRADOVIĆ: Vlast je nervozna, počelo da curi vreme njihove vlasti
Foto: Nebojša Mandić

kritika opozicije

OBRADOVIĆ: Vlast je nervozna, počelo da curi vreme njihove vlasti

Politika

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Čačku da vladajući režim "postaje sve nervozniji" i da "upada u sve veću paniku", jer je kako je rekao "počelo da curi vreme njihove vlasti".

Obradović je na konferenciji za novinare kazao da građani posle šest godina neispunjenih obećanja počinju da shvataju da je sve bila laž.

"Da bi se zaustavila ta istina o ovom režimu koriste se sve nasilnijim metodama kako bi se ugušio glas opozicije", rekao je Obradović.

Dodao je da u Srbiji vlada medijski mrak i da na nacionalnim televizijama nema emisija u kojima bi došlo do sučeljavanja vlasti i opozicije.

Obradović je istakao da se u najbližem okruženju predsednika Srbije Aleksandra Vučića nalaze ljudi sa "sumnjivim" biografijama, počev "od njegovog brata, preko nekolicine njegovih kumova" koji su "upleteni u razne afere".

"Teza da je Aleksandar Vučić poštenjačina koja na pošten način vodi Srbiju najveća je farsa i laž u savremenoj istoriji Srbije. Srpska napredna stranka je totalitarna politička sekta. Oni koji danas podržavaju Srpsku naprednu stranku i Vučića veoma brzo će se stideti što su ikada bili članovi i pristalice te stranke", rekao je Obradović.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! U Srbiji drastično raste broj obolelih od virusa !

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...