NAJMOĆNIJI ČOVEK U SRBIJI PORUČIO: Ako padnem, povući ću mnoge za sobom!
Foto: Shutterstock, Fonet

Saznajemo: Najmoćniji čovek u Srbiji u panici

NAJMOĆNIJI ČOVEK U SRBIJI PORUČIO: Ako padnem, povući ću mnoge za sobom!

Politika -

Bolje bi im bilo da ćute, jer znam šta su neki od njih radili, poručio je Spaskovski

Bahati direktor RTB „Bor“ Blagoje Spaskovski poručio da bi za neke ljude bilo bolje da drže jezik za zubima nego da okolo pričaju, jer bi i on mogao da progovori

Nakon otkrića da bi najbliži saradnici direktora RTB „Bor“ Blagoja Spaskovskog uskoro mogli javno da progovore o načinu na koji je on godinama vodio ovo državno preduzeće, zbog čega je bukvalno dovedeno do ruba propasti, najmoćniji čovek u Srbiji našao se u neviđenoj panici, saznaje Kurir.

Izvor blizak Spaskovskom kaže da je ovaj generalni direktor poslednjih dana veoma nervozan jer bi njegovi bliski saradnici mogli da propevaju pred nadležnim organima o brojnim sumnjivim poslovima i malverzacijama pa je zbog toga počeo čak i da preti.

- Spaskovski je poručio da bi za neke ljude bilo bolje da drže jezik za zubima nego da okolo pričaju ono što ih se ne tiče, jer bi u tom slučaju i on mogao da progovori, što im se sigurno ne bi svidelo. Spaskovski je zato rekao: „Ukoliko ja padnem, povući ću mnoge sa sobom. Bolje bi im bilo da ćute, jer znam šta su neki od njih radili“ - kaže ovaj dobro obavešteni izvor iz Bora.

Podsećanja radi, Spaskovskog nijedna vlast još od Slobodana Miloševića pa naovamo nije mogla da smeni. Tokom višegodišnje vladavine Spaskovskog RTB je pretrpeo višemilionske gubitke. Kurir je već pisao o tome kako je Rudarsko-topioničarski basen očerupan za milione i zadužen za najmanje 1,3 milijarde evra. Takođe, poslednja u nizu je pljačka oko pet tona zlata, čime je država oštećena za 150 miliona evra.

Ovome treba dodati i pozamašan spisak nekretnina koje Spaskovski poseduje, a reč je o stanovima u Londonu koje nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

Kurir / E. K.

Foto: Shutterstock, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivni izveštaj DB: Arkan pravio haos u Beogradu po nalogu crnogorske tajne službe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track