NOVA SRBIJA DEMANTUJE SNS: Niti je ceo Opštinski odbor, niti je iko od funkcionera sa Savskog venca prešao u naprednjake
Foto: Zorana Jeftić

nije tačno

NOVA SRBIJA DEMANTUJE SNS: Niti je ceo Opštinski odbor, niti je iko od funkcionera sa Savskog venca prešao u naprednjake

Politika -

Predsednice Opštinskog odbora Savski venac i članica Predsedništva Nove Srbije Jelene Arsić saopštila je da nije tačno da je Opštinski odbor Nove Srbije na Savskom vencu pristupio Srpskoj naprednoj stranci.

„Niti je ceo opštinski odbor ,niti iko od funkcionera iz Opštinskog odbora Nove Srbije Savski venac prešao u Srpsku naprednu stranku, mada verujem da bi njima bilo drago da jeste, jer je, po onome što pričaju njihovi predstavnici, postalo preduslov da se uđe u SNS da prethodno budeš član Nove Srbije. Nama to imponuje , jer smo po priznanju naprednjaka, rasadnik kadrova.

Istine radi, a ne manipulacija, kojima se služi Srpska napredna stranka, njima se vratio samo jedan njihov član koji je prebegao u Novu Srbiju, a odatle dalje, pa je prema našim saznanjima bio i u još nekim starnkama, dao potpis za kandididaturu za gradonačelnika Beogarada jednom opozicionom kanditatu, pa je i bio red da se vrati onima od kojih je ponikao, posle kruga koji je obišao.

foto: Nebojša Mandić

Mi iz Nove Srbije bismo mnogo voleli kada bi gospođa starleta koja je na čelu Opštine Savski venac imenom i prezimenom navela sve te za koje tvrdi da su ceo Opštinski odbor Nove Srbije, koji je prešao u njene redove.

Osim pomenutog jednog i jedinog člana koji im se vratio, više niko sa Opštine Savski venac nije prešao u SNS , ja to odgovorno tvrdim kao predsednik Opštinskog odbora. Naprednjake je izgleda uhvatio strah od toga da su na pragu da izgibe izbore u Beogradu, pa više ne prezaju ni od čega, nego čak i izmišljaju i ponašaju se po onoj narodnoj – što je babi milo to joj se i snilo.

Opštinski odbor Nove Srbije Savski venac ne samo da postoji, već radi i sprema se za ozbiljne političke aktivnosti u narednom periodu“, navodi se u saopštenju Informativne službe Nove Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track