ONA JE PREDSEDNIKOVA DESNA RUKA, A RETKO KAD SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Suzana Vasiljević konačno otkrila: Evo kakav je Vučić kao šef!
Foto: Zorana Jevtić

Savetnica za medije predsednika srbije

ONA JE PREDSEDNIKOVA DESNA RUKA, A RETKO KAD SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Suzana Vasiljević konačno otkrila: Evo kakav je Vučić kao šef!

Politika -

Suzana Vasiljević je već 6 godina savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Retko se pojavljuje u medijima u "prvom licu", a sada je otkrila kako izgleda sarađivati sa njim.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje kakav je kao šef, odgovara uz osmeh - komplikovan!

ČETIRI NAJVAŽNIJE SARADNICE MANDATARA SRBIJE: One su uvek uz Vučića

"On je veoma odgovoran, mnogo radi, detaljan je, što od vas zahteva koncentraciju 24 sata dnevno. Ono što bi nekom od umora promaklo, njemu nikad ne promakne bez obzira na to koliko sati je spavao ili nije spavao. Zahteva preciznost, ozbiljnost, nije jednostavno pratiti ga. Ima malo saradnika, ne zato što neće više, već zato što malo ljudi može da prati ovaj tempo. Život van posla ne postoji, radno vreme je 12, 14 sati, nekad i duže", objašnjava ona.

foto: Marina Lopičić

Vasiljevićeva dodaje i da Vučić, iako ljudima deluje drugačije, prihvata kritiku i to vrlo rado, ako dolazi od nekoga kome veruje.

foto: Nebojša Mandić

"Kaže da smo savetnica za spoljnu politiku Tanja Jović i ja predstavnice građanske Srbije u kabinetu, Nikola Selaković nacionalne Srbije, Ivica Kojić, šef kabineta, umerena struja. Najteže je to što retko dva puta prespavate u istom krevetu, u istom hotelu, gradu. Prošle godine smo išli iz Kazahstana u Abu Dabi, a razlika u temperaturi bila je 60 stepeni. Plus vremenska razlika. Da se spakujete, ispeglate, to je teško. I to što niste kod kuće. Ne viđam prijatelje, porodicu, sestrića Nikolu i sestričinu Petru", priča ona.

Vasiljević: Nova radna grupa za medijsku strategiju

Ipak dodaje da, uprkos svemu, na svakih 5 dana pomisli - sad je gotovo, ja više ne mogu!

foto: Nebojša Mandić

"Kad vidite napredak, sve što se dešava oko vas, Beograd pun turista, Srbiju na naslovnim stranama svetskih magazina, kada Si En En ili Bi Bi Si kažu da je Srbija destinaciju koju turisti treba da posete, kad pogledam Er Srbiju u čijem sam rađanju učestvovala... Vidim onda neku svoju malu ulogu i kažem - dobro, ajde još godinu dana, pa ću u penziju", zaključuje Vasiljevićeva.

(Kurir.rs/Blic/Ivana Mastilović Jasnić/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track