Najnovije vesti

VUČIĆ NAZVAO ĐORĐEVIĆA "GENIJEM", A ON SA OSMEHOM UZVRATIO: To sam shvatio kao kompliment, ipak sam ja član Mense
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Bez ljutnje tokom polemike o troškovima vojnog roka

VUČIĆ NAZVAO ĐORĐEVIĆA "GENIJEM", A ON SA OSMEHOM UZVRATIO: To sam shvatio kao kompliment, ipak sam ja član Mense

Politika

Bivši ministar odbrane, a sada ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da procena troškova ponovnog uvođenja vojnog roka od oko 70 milijardi dinara nije "paušalna" i da je ona urađena na osnovu pretpostavke da bi vojni rok trajao godinu dana.

foto: Dado Đilas

"Ja više nisam ministar odbrane, tada je rađena analiza, ja ne mogu više da vam kažem, stepenovan je taj dokument tajnošću, ali nisu nikakva paušalne ocene, to je radila vojska tada", kazao je Đorđević.

On je potvrdio izjavu predsednika Vučića, koji je ranije rekao da je analiza urađena na osnovu pretpostavke da bi vojni rok trajao godinu dana.

"Čuli ste, mi smo danas pričali o tome, radi se o godinu dana, i ne bih više išao, rečeno je da ja ne komentarišem dalje", kazao je Đorđević.

Na pitanje da li se naljutio na predsednika države koji ga je nazvao "genijem", Đorđević je rekao da je to shvatio kao kompliment.

foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

"Na predsednika da se naljutim? Da li ja imam pravo da se naljutim na predsednika? Ja sam to možda shvatio i kao kompliment, s obzirom na to da sam član Mense", kazao je Đorđević.

(Kurir.rs/N1/Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...