Najnovije vesti

KAKAV ŠOK U EMISIJI! Kada je Vučeliću zazvonio mobilni on se obratio Mariću: Ne smem ti reći ko je ovo! A onda je usledio RAZGOVOR SA ČOVEKOM KOGA NIKO NIJE OČEKIVAO!
Foto: Youtube

ovo se retko viđa na televiziji

KAKAV ŠOK U EMISIJI! Kada je Vučeliću zazvonio mobilni on se obratio Mariću: Ne smem ti reći ko je ovo! A onda je usledio RAZGOVOR SA ČOVEKOM KOGA NIKO NIJE OČEKIVAO!

Politika

U jutarnjem programu kod Milomira Marića desilo se nešto što se retko može videti na našim televizijama.

Dok je trajao razgovor između voditelja i Milorada Vučelića, predsedniku "Partizana" je zazvonio mobilni telefon.

Vučelić je pogledao u ekran telefona i rekao Mariću:

- Ne smem ti reći ko je ovo.

- Reci slobodno.

Vučelić se potom javio na telefon.

- Halo. Hvala ti generale... Evo ja sam u emisji kod Marića.

- Pavković zove iz zatvora?, upitao je Marić.

- Hoćeš da čuješ Marićća? Evo...

foto: Printscreen Happy TV

- Halo generale, Milomi Marić ovde. Kako si? javiću se ja tvojoj ćerki, čuo sam se ja sa njom. Evo mi smo u programu, drži se dobro generale.

Šta mu je general Pavković rekao ostaje tajna.

Podsetimo, general Nebojša Pavković bio je jedna od najvažnijih vesti nekoliko dana posle velikog intervjua datog za Balkan Info u zatvoru u Finskoj gde služi kaznu na koju ga je osudio Tribunal u Hagu.

On je u tom intervjuu između ostalog otkrio i šta se desilo kada je Slobodan Milošević trebalo da bude isporučen Hagu. Tada ga je pozvao Koštunica i pitao šta se dešava.

"Ja mu kažem da sam dobio informaciju da stoje helikopteri, da Miloševića pripremaju.

- Da li to možemo da sprečimo?, pitao me je Koštunica.

- Možemo, samo napredite. Možemo da oborimo helikopter, ili da ga prisilimo da sleti.

- Dobro, javiću se ja.

I nije se javio.

Poleću helikopteri i zove me general Dašić. On stanuje u jednom od solitera a kaže evo jedan helikopter uzleće i odlazi. Koštunica mi se nije javio a ja ne mogu sam da podignem avione. I opet hajka na mene. Koštunica nije bio za izručenje ali je mislim znao da će se to desiti.

Pavković je ispričao i o susretu sa Ramušem Haradinajem u zatvoru.

"Kada sam ušao Haradinaj se naklonio. To su uradili i svi ostali Albanci. Respektovali su me. Igrali smo čak i fudbal... Ovaj Idriz, on je bio od posebnog poverenja Haradinaja. Njegov tajni naziv je bio Toger. Njegova jedinica je bila obučena u crna odela i izvršavali su posebne zadatke po naredbi Haradinaja. Kad je odlazio došao je da se pozdravi. Albanci su se hranili tamo odlično, imali su para. Jeli su bifteke goveće... Oni mu dok trepneš 10 miliona za njegovu odbranu", ispričao je tada Pavković.

Kurir.rs/Foto: Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...