AUTO POSLANIKA MILIĆEVIĆA POTPUNO SMRSKAN: Pogledajte kako izgleda vozilo socijaliste nakon stravične saobraćajke! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Patak online

Potpredsednik Narodne skupštine hitno operisan

AUTO POSLANIKA MILIĆEVIĆA POTPUNO SMRSKAN: Pogledajte kako izgleda vozilo socijaliste nakon stravične saobraćajke! (FOTO)

Politika -

VALJEVO- Potpredsednik Narodne skupštine i narodni poslanik SPS Đorđe Milićević (41) iz Valjeva teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 časova, a kako se vidi na prvoj fotografiji sa mesta udesa, njegov automobil je u potpunosti uništen.

foto: S.S.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo u selu Bajevac, na regionalnom putu Ub-Slovac, kada je njegov vozač Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, koji je bio za volanom „škode oktavije“, sleteo sa puta i udario u podzid. Obojica su bila vezana sigurnosnim pojasevima, što im je i spaslo život, kao i brzina kretanja od između 65 i 70 kilometara na sat.

Milićević i njegov vozač su zadobili teške telesne povrede i zbrinuti u u Urgentnom centru valjevske bolnice. Sumnja se da je Milićevićev vozač zaspao za volanom ili mu je pozlilo.

foto: Dragana Udovičić

U salu valjevskog Urgentnog centra hitno je stigao i državni sekretar Ministarstva zdravlja i član SPS, hirurg Vladimir Đukić odmah po nesreći je stigao da pomogne kolegama lekarima. Nezvanično, Milićević je u stanju spinalnog šoka i zadobio je više povreda unutrašnjih organa. Situacija je u jednom trenutku bila kritična, ali su doktori stabilizovali njegovo zdravstveno stanje.

(Kurir.rs/S.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track