SERGEJ TRIFUNOVIĆ TRAŽIO POZORIŠTE U BEOGRADU NA VODI?! Vesić: Kad mu je propao plan, počeo je da pljuje po Vučiću
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

PROPAO pokušaj da dođe do 2.000 kvADRATA U LUKSUZNOM KOMPLEKSU

SERGEJ TRIFUNOVIĆ TRAŽIO POZORIŠTE U BEOGRADU NA VODI?! Vesić: Kad mu je propao plan, počeo je da pljuje po Vučiću

Politika -

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a, otkrio je da je Sergej Trifunović počeo sa brutalnim napadima na Srpsku naprednu stranku pošto mu je navodno propao plan da otvori pozorište u „Beogradu na vodi“.

foto: Filip Plavčić

"Sergej Trifunović je pre nekoliko godina tražio od kompanije „Beograd na vodi“ da tamo otvori svoje privatno pozorište. Pregovarao je sa njima. Tada mu je „Beograd na vodi“ bio dobar, a sada mu ne valja ni taj projekat, a ni Aleksandar Vučić, bez koga te investicije ne bi bilo u Srbiji.

foto: Zorana Jevtić

Pa i njegov šef Đilas hvalio je projekat „Beograd na vodi“ 2013. godine i tvrdio da je to velika šansa za Srbiju jer se nadao da će mu to pomoći da ostane gradonačelnik, a danas ga napada. Uvrede koje Trifunović iznosi u obračunu sa neistomišljenicima ne mogu da se objasne politički. Odgovor leži u medicini", poručio je Vesić za Alo.

foto: Beta/Branislav Božić

Kako dalje navodi dobro obavešten izvor, glumac je navodno tražio čak 2.000 kvadrata na luksuznoj lokaciji i kompletnu opremu, što je za kompaniju koja realizuje projekat "Beograd na vodi" bilo neprihvatljivo. Od tog trenutka, glumac od velikog obožavaoca Aleksandra Vučića postaje najljući opozicionar, zaključuje izvor.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track