VUČIĆ: Ne pada mi na pamet da idem bilo kad i bilo gde, nisam ukrao ništa! Želim da budem prvi kome će biti ispitana imovina
Foto: TV Pink Printscreen

predsednik u TELEVIZIJSKOm GOSTOVANJu UŽIVO

VUČIĆ: Ne pada mi na pamet da idem bilo kad i bilo gde, nisam ukrao ništa! Želim da budem prvi kome će biti ispitana imovina

Politika -

BEOGRAD - Moja deca su ovde i neće ići odavde... Ne pada mi na pamet da idem bilo kad i bilo gde... Za razliku od vas nisam ukrao ništa i nemam uvećano bogatstvo otkad sam došao na vlast... Naprotiv - rekao je jutros predsednik Aleksandar Vučić u televizijskom gostovanju uživo sumirajući godinu za nama i reagujući na optužbe opozicije.

- Nemate vi meni šta da kažete! Imam ja vama da kažem! Otkud vama 500 miliona evra? - rekao je Vučić dodajući da jedva čeka Zakon o poreklu imovine i da je već molio da se proveri imovina i njegovog oca i njegove majke.

- Dvadeset godina se priča o tome i sad ćemo konačno da donesemo taj zakon. Da vidimo ko su lopovi, a ko tajkuni - rekao je Vučić i dodao da želi da se ispita da li je njegov otac kriv što je za 30 godina rada stekao kuću u Jajincima, kako ju je stekao i da li je mogao da je stekne.

- Želim da budem prvi na kome će taj zakon biti primenjen - dodao je Vučić i otkrio da je lično zamolio ministarku pravde Nelu Kuburović da se rad na tom zakonu što pre završi.

foto: Printscreen/Pink

"Želim da budem prvi kome će biti ispitano poreklo imovine i moje i moga oca i moje majke. Želim da budem među prvima. Ali, želim da se poreklo imovine ispita i drugima", rekao je Vučić.

Ponovio je i da je reč o zakonu o kojem se priča već 20 godina.

"Sada ćemo taj zakon da donesemo, da vidimo ko su lopovi, a ko su tajkuni. Jer ima tajkuna koji imaju pokriće za svoj novac, ali ima i onih koji to pokriće nemaju", naveo je Vučić.

(Kurir.rs/Foto: TV Pink printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track