FILM O LIDERU SRPSKE DESNICE: Projekcija dokumentarca "Miša" u Skadarliji!
Foto: Jelena Obradović

u produkciji grupe nezavisnih novinara

FILM O LIDERU SRPSKE DESNICE: Projekcija dokumentarca "Miša" u Skadarliji!

Politika -

Film je odgovor na sve napade koji pojedini mediji provode u harangi protiv mene, poručio Vacić

BEOGRAD - Premijerna projekcija dokumentarnog filma "Miša", autorke Tine Milanović, koji je snimila grupa nezavisnih novinara, upriličena je sinoć u Skadarliji u prisustvu brojnih ličnosti iz javnog života.

Projekciji su prisustvovali i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, kao i predsednik Matice Albanaca Srbije Demo Beriša.

Film govori o aktivnostima predsednika Srpske desnice Miše Vacića, a uzete su i izjave njegovih saradnika iz različitih perioda - glumaca, poslanika, savetnika, prijatelja.

foto: Jelena Obradović

Završetak filma ispraćen je gromoglasnih aplauzom.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić kaže da je prezadovoljan celokupnim projektom.

- Film je odgovor na sve napade koji mediji provode u harangi protiv mene. Prikazuje jedno objektivno realno stanje o toj borbi koju ja vodim već 14 godina - rekao je Vacić.

foto: Jelena Obradović

On navodi da svi napadi na njega ne bi ni postojali da rad, kojim se bavio celog života, nije bio efikasan.

- Ovo je moj odgovor da narod može da vidi i drugu, istinitu stranu. Zadovoljan sam što su predstavnici države bili tu da podrže ovaj film. Bili su prisutni profesori, doktori, umetnici, prijatelji, ratni oficiri, komadanati, generali, ljudi iz vojnog kadra i ja im se svima zahvaljujem - istakao je Vacić.

Film će uskoro imati premijeru u Novom Sadu, posle toga će biti emitovan na televiziji, a tek onda će biti dostupan i putem interneta.

foto: Jelena Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track