MIHAJLOVIĆ KRITIKUJE OPOZICIJU: Lideri Saveza za Srbiju bi do vlasti nasiljem umesto izborima
Foto: Zorana Jevtić

reakcija

MIHAJLOVIĆ KRITIKUJE OPOZICIJU: Lideri Saveza za Srbiju bi do vlasti nasiljem umesto izborima

Politika -

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović poručila je danas da pretnje nasiljem koje je uputio predsednik opštine Čajetina iznova razotkrivaju pravu politiku Saveza za Srbiju, a to je nasilje kao sredstvo dolaska na vlast, a za one koji su već na vlasti, pokušaj da se zaštite od odgovornosti pred zakonom.

Reagujući na izjavu predsednika Zdrave Srbije i jednog od lidera SzS Milana Stamatovića da se "boji da će vlast svojom bahatošću naterati narod da ih sa vlasti tera kao davne 1903", Mihajlovićeva je rekla da takve izjave dolaze od nekog ko je kao predsednik opštine Čajetina odgovoran za nelegalnu gradnju i kriminal kojima Zlatibor obiluje.

U saopštenju dostavljenom medijima Mihajlovićeva navodi da su lideri Saveza za Srbiju već prvog dana pokazali da ne stoje iza "sporazuma s narodom" koji nude, jer najavljuju borbu za vlast nasiljem, umesto na izborima.

"U Stamatovićevom slučaju jasno je da pravna država ne može biti motiv njegovog političkog delovanja, jer da jeste, bavio bi se poštovanjem i sprovođenjem zakona u svojoj opštini, čiji je predsednik, rekla je Mihajlovićeva.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track