JUTKA POLITIČKA PROSTITUTKA! RASKRINKAN SEKSUALNI ZLOSTAVLJAČ I ODVRATNI POLITIČKI PRELETAČ: Radio kampanju i za Vučića i Jeremića istovremeno, pa koji prođe! Evo i dokaza! BEDNO (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

DNO DNA

JUTKA POLITIČKA PROSTITUTKA! RASKRINKAN SEKSUALNI ZLOSTAVLJAČ I ODVRATNI POLITIČKI PRELETAČ: Radio kampanju i za Vučića i Jeremića istovremeno, pa koji prođe! Evo i dokaza! BEDNO (FOTO)

Politika -

Ozloglašeni predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić Jutka, koji je podneo ostavku zbog seksualne afere, neće ostati upamćen samo po seksualnom uznemiravanju svojih saradnica, već i po najjadnijem političkom licemerju!

Kako Kurir saznaje, Jutka je tokom predsedničke kampanje 2017. u isto vreme podržavao dvojicu političkih kandidata - kandidata sa SNS liste Aleksandra Vučića i kandidata Narodne stranke Vuka Jeremića.

Naime, Kurir je ekskluzivno došao do fotorafija na kojima se jasno vidi da Jutka sedi u prvim redovima na jednoj od Jeremićevih tribina i aplaudira mu.

Kurirov izvor navodi da je Jutka sa celim Jeremićevim timom u kampanji obišao, između ostalih, Kraljevo, Trstenik i Aleksandrovac. Paralelno su radili kampanju SNS-u i Jeremiću pa ako SNS "pukne" za svaki slučaj ima konekciju s Vukom. Inače, prvi potpis na Jeremićevoj kandidaturi u Brusu je Ivan Jeličić, Jutkin bratanac.

Gadno Ovoliko dvoličan potez politika u Srbiji gotovo i da ne pamti, a kao dokaz da je Jutka "sedeo na dve stolice" su fotografije koje objavljujemo.

foto: Printscreen Youtube

Na njima se vidi Jutka kako sedi u prvim redovima, dok Vuk Jeremić drži govor. - On je išao na to "ako prođe, prođe". Njemu je bilo svejedno koja stranka je u pitanju i koja osoba, samo je hteo da sebi osigura položaj. Išao je na to da će jedan od njih sigurno pobediti, a da će sebe prikazati kao odanog partnera. To nije čovek, nego bednik! Onaj ko može da bude toliki ljigavac, da radi na dva fronta, da se folira, uvlači, to nije samo politički preletač, to je mnogo gore od toga. To je jedna stoka od čoveka - priča naš izvor upućen u Jutkine politčke igre.

Veza Obilazili ga Aleksić i Ilić

Jeličića su, kako otkriva izvor Kurira, u Brusu tokom predsedničke kampanje 2017. posećivali i Miroslav Aleksić, sada potpredsednik Jeremićeve Narodne stranke, ali i lider Nove Srbije Velimir Ilić. - Očekivalo se da Brus, odnosno Jutku, obiđe i Jeremić. To se, međutim, nije desilo jer je odustao pošto je u to vreme izbila afera oko njegove supruge Nataše, u kojoj je optužena da je vođa narko kartela - dodaje naš sagovornik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track