ŽIVKOVIĆ IZVREĐAO RISTIČEVIĆA, A ON MU ŽESTOKO ODGOVORIO: Žile, ti si se u*rao!
Foto: Printscreen/Twitter

fajt u skupštinskom holu

ŽIVKOVIĆ IZVREĐAO RISTIČEVIĆA, A ON MU ŽESTOKO ODGOVORIO: Žile, ti si se u*rao!

Politika -

Predsednik Nove stranke Zoran Živković dobacio je poslanika vladajuće većine Marijanu Rističeviću da smrdi, ali mu ni on nije ostao dužan!

Naime, kada je Rističević prošao, Živković se obratio novinarima i pitao ih da li im nešto smrdi, hvatao se za nos i odmahivao rukama, a onda mu je Rističević odgovorio i zatražio od njega da to ponovi.

- Vama nešto smrdi? - pitao je Živković okupljene novinare aludirajući na Rističevića.

Navikao na prozivke

Međutim, ni Rističević mu nije ostao dužan.

- A jesi faca, ajde ponovi to još jednom?! Ajde, junače - odgovorio je poslanik vladajuće stranke Živkoviću.

Iako je Rističević za Kurir rekao da je navikao na ove prozivke od Živkovića, da nije prvi put da ga vređa, već da se to dešavalo u sali i pre, da mu je oprostio i da nema nameru da mu bilo šta vraća, sudeći po komentaru na Tviteru, izgleda da se predomislio.

- Mislio je da nisam čuo, a posle trebalo je i vredelo je videti kako beži, verovatno je pustio u gaće pa zamirisao sam sebi - napisao je Rističević na Tviteru uz video iz skupštinskog hola koji je podelio.

Nedostojno ponašanje

Živković nije hteo dodatno da komentariše ovu prozivku iz skupštinskog hola, ali na Tviteru je ova svađa pokrenula lavinu komentara. Dok su neki pisali da je ovakvo ponašanje nekulturno budući da je Živković bio predsednik vlade, drugi su napadali Rističevića i za njegovo prisustvo u parlamentu rekli da je uvredljivo, a bilo je i onih koji su ponašanje obojice proglasili za neumesno jer se bave javnim poslom.

Razumevanje za kolegu Živković pati zbog Marinike

Rističević je na Tviteru takođe podelio i video u kojem kaže da je on lično glasao za Živkovićeve predloge, s obzirom na to da ima razumevanja, kako je rekao, za kolegu poljoprivrednika koji pati jer ga je napustila Marinika Tepić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track