Najnovije vesti

ĐURIĆ O NOVOM SPOTU LIDERA DVERI: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta
Foto: Dado Đilas, Ana Paunković

funkcioner sns

ĐURIĆ O NOVOM SPOTU LIDERA DVERI: Obradović neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta

Politika

BEOGRAD - Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), predsednik pokreta Dveri Boško Obradović je u najnovijem spotu koji deli po društvenim mrežama pokazao ne samo da je neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta već i da je potpuno izgubio osećaj za to šta je dopušteno a šta apsolutno nedopušteno u političkoj borbi, izjavio je sinoć potpredsednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Djirić.

"Sramota je što se nasilnik Obradović poistovećuje s ljudima koji su kao žrtve političkog nasilja izgubili život, i ta sramota je dvostruka, jer za svoje nasilje prema drugima i tragičnu sudbinu (jednog od lidera kosovskih Srba) Olivera Ivanovića okrivljuje sopstvenu državu", istakao je Đurić u saopštenju.

On je ocenio da to, da stvar bude gora i besmislenija, Obradović čini "iz najnižih kompleksaških pobuda, zbog gladi za priznanjem i prihvatanjem, i zbog mrvice moći od koje je opijen", ali postigao je upravo suprotno i uvek će biti prezren od pristojnih ljudi - to će mu biti najveća kazna.

"U politici nije sve dozvoljeno, i neke stvari su neoprostive, ali očekivano je što Obradović, kao neko ko diže Ljotićevu ideologiju zla, to ne razume", zaključuo je Đurić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...