Najnovije vesti

LAZANSKI OTKRIO NEVEROVATNE DETALJE O HRVATSKOJ PREDSEDNICI: Njen stric je sahranjen u Beogradu kao potpukovnik JNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen, BETAPHOTO/HINA/Damir Senčar, Beta/Dragan Gojić

HRVATSKA PREDSEDNIKCA SKUPLJA GLASOVE DESNIČARA

LAZANSKI OTKRIO NEVEROVATNE DETALJE O HRVATSKOJ PREDSEDNICI: Njen stric je sahranjen u Beogradu kao potpukovnik JNA! (VIDEO)

Politika

Vojni analitičar Miroslav Lazanski otkrio je danas gostujući u jutarnjem programu da je stric hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović sahranjen u Beogradu kao potpukovnik JNA.

On je to izjavio komentarišući njenu osudu održavanja kongresa Srpske radikalne stranke u Hrtkovcima.

"Njezin rođeni stric Stjepan Grabar, potpukovnik JNA je sahranjen u Beogradu. Tako da su to vrlo čudni odnosi", rekao je Lazanski.

Lazanski je rekao da Kitarović osuđuje skup radikala kako bi pokupila glasove desničara na budućim izborima.

"Ne bih ulazio u prirodu odnosa, emotivnih ondosa Kolinde i Vojislava Šešelja, da li to samo stvar poltiike ili ima i emocija", kazao je Lazanski.

Podsetimo, portal Indeks.hr ocenio je da je Kolinda Grabar Kitarović možda poslednja u Hrvatskoj koja ima pravo na tu osudu skupa radikala u Hrtkovcima, jer joj je, kako tvrdi Indeks, upravo Šešelj pomogao da postane predsednica.

Inače, u subotu, 4. maja u Hrtkovcima je održan Deseti kongres SRS na kojem je Vojislav Šešelj ponovo izabran za predsednika te stranke.

(Kurir.rs/TV Pink)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...