ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Svi su zaćutali kada je Nenad Prokić ovo rekao u lice Olji Bećković... A ONDA JE ONA REŠILA DA MU ODGOVORI
Foto: Printskrin

ovo niko nije očekivao

ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Svi su zaćutali kada je Nenad Prokić ovo rekao u lice Olji Bećković... A ONDA JE ONA REŠILA DA MU ODGOVORI

Politika -

Dramaturg Nenad Prokić uradio je nešto u toku emisije "Utisak nedelje" što je malo ko očekivao. Naime on je uživo u emisiji pomenuo detalj iz privatnog života voditeljke Olje Bećković.

“Nenad Ilić koji je bio u nežnoj vezi sa tobom, a sad je pop, je svojevremeno rekao da… da će nas stići kletva…da...", nije uspevao da završi misao Prokić.

- Vidiš kako gubiš koncentraciju kad bacaš niske udarce, odgovorila mu je Olja Bećković.

Podsetimo Kurir je pre mesec dana ekskluzivno pisao o tome da je popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU ušla u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog neslaganja u karakterima.

- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati - kaže naš izvor i dodaje da se par razišao u miru.

Kurir.rs/Foto: Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja