VUČIĆ BESAN: Neću bre da gledam VALENTINO I ŠANEL TAŠNICE hoću da gledam narod! I Babiću, koliko sam ti puta rekao što ideš na letovanje na Brione? Imaš druga tamo?! E PA NAĐI DRUGA U SOPOTU PA IDI U SOPOT! (KURIR TV)
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

SEDNICA GO SNS

VUČIĆ BESAN: Neću bre da gledam VALENTINO I ŠANEL TAŠNICE hoću da gledam narod! I Babiću, koliko sam ti puta rekao što ideš na letovanje na Brione? Imaš druga tamo?! E PA NAĐI DRUGA U SOPOTU PA IDI U SOPOT! (KURIR TV)

Politika -

Sednica glavnog odbora Srpske napredne počela je nešto posle 16 sati u Centru za kulturu i sport "Šumice".

Prisutnim članovima SNS-a obratio se predsednik Aleksandar Vučić.

IZ OBRAĆANJA PREDSEDNIKA SNS:

17.02 - Mi smo ubedljivo najveća stranka u regionu. U mnogo većim zemljama postoje stranke koju su manje od nas. Mi stranka koja je u 7,8 zemalja ubedljivo najveća. Moramo da budemo tim koji će da širi ideje odgovornosti, mira, stabilnosti, rada, privrženosti svom narodu.Ne postoji važnija ideja od toga.

16.58 - Molim vas da usvojimo predlog za formiranje fondacije "Brana Crnčević". Polažem u to ogromne nade, lično bih se time bavio najviše. Voleo bih da neko naku decu nešto nauči.

16.55 - Koliko puta sam ti rekao Babiću - Šta bre ideš na otmena letovališta na Brionima i na Hvaru. Imaš druga na Brionima? Nađi druga u Sopotu a ne na Brionima, jer naš narod nema druga na Brionima.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

16.52 - Mi ćemo krajem marta, početkom aprila imati izbore i to će biti najteži izbori za nas.

Moja molba za vas je da razgovarate sa ljudima. Nemojte da obmanjujete narod, govorite im istinu. Nemojte se svađati međusobno. Izgubili ste više energije u međusobnim svađama nego što ste upotrebili da odgovorite našim protivnicima.

16.50 - Nijedan vas ambasador neće dovesti ni na jednu funckiju, jer oni rade za interese svoje zemlje.

foto: Kurir

16.48 - Nemojte da nam niko ne uđe u stranku dok mi ne isprobamo sve stranačke funkcije.

foto: Kurir

16.41 - Neću nikad više da vidim ograde. Možete da stavite ogradu ali onda svi iza ograde, a ne da vi stavite ogradu a funcioneri ispred nje. Pa onda valentino tašnice, pa šanel tašnice. Ma neću bre da vidim te tašne, hoću da vidim narod.

16.37 - Ja neću nikoga da podmićujem da bi taj neko hvalio vlast. I sad profesori govore kako bi da dugim cevima osvajaju vlast. I ti nam uče decu.

Naša snaga je u našem narodu.

Volim i poštujem one koji se bore i zato mi je stalo do onih koji se bore jer oni samo mogu da guraju napred i državu i stranku. Zato hoću da podmladim stranku, pa nek se ljuti ko god hoće.

16.36 - Imamo pet puta jaču i vojsku i policiju. Imaju bolju opremu i bolje oružje. I nastavićemo da im podižemo standard.

foto: Kurir

16.34 - Porodicu mi napadaju. Kažu kako mi se sin bavi nekim košarkaškim menadžerskim poslom...A ja ne znam da li Danilo uopšte zna sva pravila u košarci. Za fudbal znam da zna a za košarku nisam siguran.

foto: Kurir

16.32 - Mi posle 7 godina naše vlasti ništa nismo izgubili. Srbija je ekonomski i politički jača nego ikad, a ništa od najznačajnijih vitalnih interesa nismo žrtvovali za to. E u tome je razlika između nas i njih.

16.30 - Jel se neko javio kada su sinoć rekli da je Vučić Hitler i da će visiti na Terazijama? Da li se neko oglasio od vas?

foto: Tanjug/Zoran Žestić

16.28 - Na čelu nama protivničkih političkih odbora na Kosovu je osuđeni silovatelj. Čovek koji je silovao srpske devojčice. I taj nam priča šta treba i kako treba sa Kosovom.

16.24 - Kroz šta smo mi morali da prođemo kroz godine Miloševićeve vlasti - možda jedna od najvećih inflacija na svetu, pa kroz godine vlasti DOS-a - ubistvo premijera, odlazak Crne Gore...

Kosovo proglašava nezavisnost 2008, i umesto da sednu da vide šta da se radi... Mi nismo imali kao država nikakvu reakciju kada je bio pogrom našeg naroda na Kosovu 2004. godine.

16.22 - Srbija raste brže nego što raste svet, a značajno više nego Evropa. Ove godine ćemo imati veći rast nego što smo planirali.

16.19 - Uspeli smo da konsolidujemo i svoj narod. Imamo najbliže odnose sa Republikom Srpskom ali ne ugrožavajući integritet BiH.

Protivnici u našoj zemlji i regionu me ne kritikuju u vezi sa onim što sam uradio nego u vezi sa onim što oni misle da ću ja možda uraditi.

16.17 - Zemlju smo zatekli u užasnom stanju, javni dug je neprestano rastao... Od 2008. do 2012. smo izgubili 400.000 radnih mesta. Morali smo da krenemo u teške reforme. Uspeli smo mnogo toga. Uspeli smo da priču o Kosovu vratimo na međunarodnu scenu i da Srbiju vratimo u igru.

foto: Printscreen TV Pink

Srbija se danas u teškim uslovima i dalje pita. To nije rezultat koji je pao sa neba. Tu nam ni Bog nije pomogao. To smo mi uspeli vodeći pametnu politiku.

16.16 - Ovo sam vam rekao da ne biste sutra bili iznenađeni promenama koje se dešavaju.

16.14 - Biće promena u našim lokalnim samouprava i listama za predstojeće izbore. Moj predlog će biti da izađemo sa velikim brojem mlađih ljudi koji ćče pokazati entuzijazam, koji će da pokažu koliko vole svoj grad, zemlju i koliko su spremni da se bore za svoju Srbiju. Znam da se to mnogima neće svideti.

16.12 - Želim da čestitam našim ljudima na ubedljivoj pobedi u Majuru. Znam pod kakvim teškim uslovima radite, i pod kakvom ste medijskom hajkom. Dobili smo šest puta više glasova od protivkandidata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track