MARJANOVIĆ: Bastać je poslednja osoba koja bi trebalo da priča o bilo čijoj stručnosti i sposobnosti! Građanima ostavio samo dugove
Foto: Kurir

reagovanje

MARJANOVIĆ: Bastać je poslednja osoba koja bi trebalo da priča o bilo čijoj stručnosti i sposobnosti! Građanima ostavio samo dugove

Politika -

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda rekao je da je odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, koji je uspeo da upropasti jedino opštinsko javno preduzeće za koje je bio nadležan, poslednja osoba koja treba da priča o bilo čijoj stručnosti i sposobnosti.

"Koliko je nesposoban, bahat i nestručan najbolje pokazuje činjenica da je uspeo da upropasti SRPC ”Milan Gale Muškatirović”, napravivši dugove veće od 100 miliona dinara, dok je radnike bazena mesecima držao bez plata.

Ako tome dodamo i činjenicu da je mimo Zakona o javnim nabavkama i budžetu potrošio petinu opštinskog budžeta kako bi plaćao svoje odbornike, aktiviste i huligane možemo jasno da vidimo o kakvom licemerstvu se radi", rekao je Marjanović u saopštenju i dodao:

"Za razliku od odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća i najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda Dragana Đilasa, koji građanima ostavljaju samo dugove i koji su protiv uređenja i razvoja Beograda, gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom nastaviće da realizuje brojne projekte kojima se uređuje i razvija Beograd. SNS će uvek insistirati da svaka rekonstrukcija bude kvalitetno urađena i nećemo dozvoliti da bilo koji izvođač završi projekat sa nedostacima, kao što je to bilo u vreme Dragana Đilasa. Na taj način pokazujemo odgovornost prema svakom dinaru iz budžeta koji se ulaže u razvoj Beograda".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja