BIVŠA SARADNICA SAŠE JANKOVIĆA BRUTALNO VREĐA: Biljana Lukić članicu SNS nazvala presstitutkom i boticom
Foto: Damir Dervišagić, screenshot prva tv

Sram

BIVŠA SARADNICA SAŠE JANKOVIĆA BRUTALNO VREĐA: Biljana Lukić članicu SNS nazvala presstitutkom i boticom

Politika -

Bojana Radaković, koju je Lukićeva grubo uvredila, pravnica je sa prosekom od 8,85 na Pravnom fakultetu, a koja je trenutno na doktorskim studijama

Biljana Lukić, jedan od potpisnika nekadašnjeg Apela 100, uvredila je članicu Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bojanu Radaković nazvavši je presstitutkom i bebom hijenom, dok je voditeljku jutarnjeg programa na TV Prva Mariju Savić Stamenić, gde je Radakovićeva gostovala, nazvala „krvoločnom mamom“.

U jučerašnjoj emisiji „Jutro“ gost je bila, pored Radakovićeve, i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

- Ukoliko vam je pao pritisak, vratite Prvu (oko 10.20) i pogledajte „dijalog“ Marinike Tepić sa SNS presstitutkom i SNS boticom. Nespretna beba hijena i njena „krvoločna mama“ - „voditeljka“, u histeriji što Marinika govori ono što nacija ne sme da čuje. Bravo, Marinika Tepić - napisala je Lukićeva na društvenoj mreži Tviter.

foto: Twitter

Kako mediji prenose, Bojana Radaković, koju je Lukićeva grubo uvredila, pravnica je sa prosekom od 8,85 na Pravnom fakultetu, a koja je trenutno na doktorskim studijama.

Podsetimo, potpisnici Apela 100 su stali iza nekadašnjeg predsedničkog kandidata, kasnije lidera PSG Saše Jankovića, koji danas više nije politički aktivan.

Kurir.rs/E. K. Foto: Damir Dervišagić,screenshot prva tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja