SKANDAL! LIDER DVERI BI DA UREĐUJE JAVNI SERVIS: Boško Obradović blokirao RTS da bi gostovao u programu
Foto: Vladimir Šporčić

SKANDAL! LIDER DVERI BI DA UREĐUJE JAVNI SERVIS: Boško Obradović blokirao RTS da bi gostovao u programu

Politika -

Lider Dveri je, kako je saopšteno, hteo da im zatraži da Borko Stefanović iz Saveza za Srbiju, koji je napadnut u Kruševcu, zbog čega su i inicirani protesti „1 od 5 miliona“, gostuje te večeri u Dnevniku

Predstavnici Dveri, s liderom te stranke Boškom Obradovićem na čelu, blokirali su u subotu sve ulaze u zgradu RTS dva sata!

Obradović je blokirao sve ulaze u zgradu Javnog servisa zahtevajući sastanak s urednicima informativnog programa RTS. Lider Dveri je, kako je saopšteno, hteo da im zatraži da Borko Stefanović iz Saveza za Srbiju, koji je napadnut u Kruševcu, zbog čega su i inicirani protesti „1 od 5 miliona“, gostuje te večeri u Dnevniku, kao i on sam ili neki drugi opozicionar.

U međuvremenu, nešto posle 18 časova počeo je 52. protest „1 od 5 miliona“. Učesnici su nakon okupljanja na platou ispred Filozofskog fakulteta krenuli u šetnju. Došli su ispred RTS, gde su pozvali predstavnike Dveri da im se pridruže u nastavku šetnje.

Ovo nije prvi put da Dveri prave haos ispred RTS. Podsetimo, jedno ovako okupljanje dela opozicije završilo se upadom u u tu televiziju.

Kurir.rs Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track